İttifak Holding Konyaspor süper ligin 8.haftasında sahasında Ümraniyespor'u konuk edecek. 

Konyaspor Ümraniyespor'la oynayacağı mücadele için hazırlıklarına Milli takımlarda bulunan Francisco Calvo, İhrahim Sehic, Amir Hadziahmetoviç, Zymer Bytyqi ve Konrad Michalak'ın yanısıra sıra sakatlıkarı devam eden Amilton ve Endri Cekici'nin yokluğunda devam ediyor.

Galatasaray maçında sakatlanan Endri Cekici'nin sakatlığı konusunda Konyaspor kulübünden hala daha resmi açıklama yapılmazken Yeşil beyazlı taraftarlar, oyuncunun sahalara ne zaman döneceğini merak ediyor.

Öte yandan Galatasaray maçında Konyaspor kalecisi Sehic'in kırmızı kart görmesi ve cezalı sonrası düşmesi ümraniye maçında kaleyi kimin koruyacağı merak ediliyor. 

Süper ligde oynanan ilk 6 maçta İbrahim Sehic önderliğinde kalesinde hiç gol görmeyen Konyaspor, sezonun ilk golünü ligin 7.haftasında oynanan Galatasaray maçında görmüştü. İbrahim Sehic'in bu maçta kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesi Konyaspor teknik heyetini bir hayli düşündürüyor. 

KALE ERHAN ERENTÜRK'E EMANET

Geçtiğimiz sezon Buraspor'un kalesini koruyan Erhan Erentürk İbrahim Sehic'in yokluğunda Ümraniyespor karşısında Konyaspor'un kalesini koruması bekleniyor. Bu sezon Konyaspor formasıyla hiç süre bulamayan kalecinin göstereceği performans hem Konyaspor teknik heyeti hem de Yeşil beyazlı taraftarlar tarfından merak ediliyor.