Antalya’yı öyle ya da böyle haklı galibiyetinden dolayı tebrik etmek lazım.

Mental olarak maça o kadar kötü başladık ki sonucun böyle olması çok sürpriz olmadı maalesef.

Ama kayıp edilmiş sadece 3 puan var. Moral bozmak kötü enerji vermek sadece bize zarar verir.

Ben bu takıma inanıyorum. Canınız sağolsun çocuklar, canınız sağolsun.

İyi gün de kötü gün de her zaman Trabzonspor! Wnvakaeme Trabzonspor un herşeyi o yoksa topu ileri taşıyabilecek meziyette oyuncumuz maalesef yok / bu mağlubiyet nazar boncuğumuz olsun ; yenilgisizlik streside böylece bitmiş oldu enteresan olan birşey var bu güray ın oynadığı akhisar kayseri denizlispor hep başımıza bela olurdu bu seferde güray Antalyaspor da yine aynısı oldu sıkıntı yok..Antalyaspor oynadı biz 85 dakika uyuduk,85 te uyandık atı alan Üsküdar ı geçti,,,futbolda yenilmekte var eyvallah ama futbolcularımız beklentilerimizin çok çok altında kaldılar,bir Nwakame nin yokluğu bu kadar hissedilmemeli,o da nasıl sakatlandı anlayamadık en ihtiyacımız olduğu zamanda,her ne olursa olsun yine de gevşemek yok,biz şampiyonluğa inandık sizler de inanın olsun bu iş..Nazar boncuğu olsun sakın kimse olumsuz yorum yapmasın , bize gülmek isteyenlere kimse fırsat vermesin.Evet kötü oynadık , bu yenilgi bize inşallah neyin mücadelesini verdiğimizi hatırlatır , bugün de yarında daima Trabzonspor, başımız dik. Emin de sonunda hakettiğimizi alacağız , Şen Ola Trabzonspor ! Müsadenizle bir konuya daha deginecegim..Geriye ve kaleciye pas mantığıyla oynanan, ligde en fazla kurtarış yapan kalecinin olduğu bir takımla 16 maçta alınmış 39 puan çok iyi bir puandır.  Acilen oyunumuzu değiştirerek, geliştirerek, takviyelerin de katılımlarıyla bu sene şampiyonluğu bir Allahın kuluna kaptırmamalıyız.

Dipnot: Antalya taraftarı da diğer bazı Anadolu klüp taraftarı gibi maç boyunca olumsuz tezahürat yaptılar.Bu konsantreyi bu öfkeyi keşke başka takımlara da gösterseler! ..
Sözün özü kötü futbolun sonucu kötü skordur.Bugun de öyle oldu... Önümüzde ki hafta Hatayspor maçına tam konsantre ile çıkmalıyız...Krediniz var evet ama 23 maçımız daha var ..Unutmamalıyız ...Sadece çelme yedik yine lideriz yine 1.siradayız..Haydi çocuklar haydi Trabzonspor