KPSS Önlisans soruları ve cevapları açıklanmaya başladı. Peki, KPSS Agah sorusu cevabı nedir? Agah Bey rolü ile Emmy ödülü alan Türk sanatçı kimdir?

KPSS Agah Bey rolü ile Emmy ödülü alan Türk sanatçı kimdir sorusunun doğru yanıtı nedir?

2022 KPSS Önlisans sınavında çıkan KPSS Agah sorusu şu sıralar internette, farklı kaynaklarda ve sosyal medyada araştırılıyor. 9 Ekim Pazar günü yapılan KPSS Önlisans sınavı oturumunda çıkan “Agah Bey rolü ile Emmy ödülü alan Türk sanatçı kimdir?” sorusunun doğru yanıtı açıklandı… İşte o sorunun yanıtı!

2022 ÖNLİSANS KPSS AGAH BEY SORUSU CEVABI NEDİR?

500 bini aşkın adayın bugün girdiği KPSS 2022 Önlisans sınavının soru ve cevapları açıklanıyor. KPSS Önlisans soruları ve cevapları sosyal medyada büyük bir heyecanla araştırılıyor. Çıkan genel kültür sorularından biri de "Agah Bey rolü ile Emmy ödülü alan Türk sanatçı kimdir" oldu. Peki, KPSS Agah sorusu yanıtı neydi?

KPSS önlisans sınavında çıkan “Agah Bey rolü ile Emmy ödülü alan Türk sanatçı kimdir?” sorusunun doğru yanıtı Haluk Bilginer’dir. Netflix’te yayınlanan Şahsiyet adlı dizide yönetmen Onur Saylak ve başrol oyuncusu Haluk Bilginer, Emmy ödüllerinde Agah Bey rolü ile yarışarak bu ödülü kazanmıştır. Haluk Bilginer şıkkını tercih eden adaylar bu soruyu doğru yanıtlamıştır.

Editör: Didem Bektaş