KPSS Lisans ve Önlisans sınav takvimi geçen hafta itibariyle tamamlandı. Milyonlarca adayın girdiği sınavların sonucunun ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Bilindiği üzere ilk olarak gerçekleştiren KPSS Lisans sınavında ortaya çıkan usulsüzlük iddiaları sebebiyle ÖYSM başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınmıştı. Bu iddialar üzerine 31 Temmuz'da gerçekleştirilen KPSS Lisans sınavı iptal edilmişti. Daha sonrasında tüm KPSS sınavları iptal edilip sınav tarihleri bir ileri tarihe ertelenmişti.

Yeni takvimle beraber KPSS takvimi yeniden düzenlenmiş ilk olarak KPSS Lisans sınavı 18 Eylül tarihinde yeniden gerçekleştirilmişti. Daha sonrasında ise alan bilgisi sınavı ve önlisans sınavı gerçekleştirildi.

Şu an sınava giren adaylar tarafından en çok merak edilen soru sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı.

kpss_lisans_sonuclari_ne_zaman_aciklanacak_osym_2022_kpss_lisans_sonuclari_icin_tarih_verdi_1665212187_9744

KPSS LİSANS SINAVI SONUŞLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

18 Eylül tarihinde gerçekleştirilen KPSS Lisans sınavı sonuncunun ne zaman açıklanacağı belli oldu. ÖSYM'den alınan bilgilere göre KPSS Lisans sınavının sonuçları 21 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak. Ayrıca Lisans Alan Bilgisi ve Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları da 21 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak