GENÇ NEDEN YIPRATILIYOR?
Son zamanlarda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yıpratılması için günlerdir mesai harcanıyor. Herkesçe sevilen, girdiği her seçimd halkın tecevvühü ile karşılaşan, çalışkan, dürüst ve yıpranmamış bir isim olan Ahmet Metin Genç, muhtemeldir ki , birilerinin rantına engel olmuş ya da ayağına basmış. Ancak gerek siyasi tabanda gerekse halk arasında sevilen başkan Ahmet Metin Genç’e güven ve destek tam gibi görünüyor. Şimdi gelelim "Genç neden yıpratılıyor?" kısmına, eee doğanın kanunu bu bir ağaç meyve veriyorsa taşlanır. Ama gövdesi sağlam ağaca da bir şey olmaz.

TATLISES İSMİ TRABZON'DA TUTAMAZ
Geçtiğimiz haftalarda Trabzon’da açılan Tatlıses Lahmacun, şehirde büyük tepkilere neden olmuştu. Önce oğul İdo Tatlıses’in Trabzonspor Kulübü hakkında kullandığı çirkin ifadeler, sonrasında yaşanan terör olayları, Tatlıses Lahmacun’a tepkileri arttırdı. Tatlıses’in terör örgütü sempatizanları ile verdiği samimi görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Tıpkı İdo Tatlıses’in Trabzonspor’un hakkında söylediklerinin paylaşılması gibi. Durum böyle olunca Tatlıses Lahmacun tepkiler sonrası oluşan ilgisizliği reklam yoluyla çözmeye gitti. Gitti gitmesine ama sosyal medyada oluşan tepkiler o kadar büyüktü ki, iş yerinde çalışacak elemanı bile reklam ile almaya çalıştılar. İlerleyen günlerde ne olur ne değişir bilinmez ama Tatlıses isminin Trabzon’da tutma ihtimali bu yaşananlardan sonra zor gözüküyor.

KADIN KOLLARINI KARA GÜNLER BEKLİYOR
Trabzon AK Parti’nin kadın kollarında ciddi sıkıntılar gözüküyor. Öyle ki, kadın kollarının içerisinde yer alan Sıddıka Terzi’nin açıklamaları bir gerçeği gün yüzüne çıkartıyor.İşte o sözler,” Kadın kolları misyonunu tamamladı. İl Yönetimi'nde, gençlik kollarında da kadın var. Ayrıca, birbirinden zerre haz etmeyen, güzellik yarışına giren, poz vermek dışında fazla numaraları olmayan, 50 kadını zorla bir arada tutmak başlı başına bi mesele. Onlardan icraat beklemesi de hayal”.  Şimdi Terzi’nin söylediği bu sözlerini kimler üzerine alacak göreceğiz. AK Parti’de kimler güzellik yarışına girip poz veriyor onları göreceğiz. Göreceğiz görmesine de AK Parti’nin kadın kollarını kara günlerin beklediğini, seviyenin oldukça düştüğünü net şekilde görüyoruz.

MUHARREM USTA'NIN BEKLEYİŞİ
Son gerçekleşen seçimde çok garanti gördüğü başkanlık seçimini az farkla İbrahim Hacıosmanoğlu’na kaptıran Muharrem Usta, bu sefer adımlarını çok dikkatli atıyor. Kongreye gizliden gizliye çok sağlam şekilde hazırlanıyor. Ancak başka aday veya adayların da olması onu kara kara düşündürüyor. Çünkü İHO’nun karşısına tek başına çıkmazsa, seçimi kazanma şansının yine zor olduğunu o da görüyor. Böyle bir seçim kaybedilmesi durumunda da Trabzonspor Başkanlık hayalleri sona erecektir. 2 kez başkanlığa aday olup ikisinde de kaybetmiş Usta’nın bir daha aday olmasına ihtimal vermiyoruz. Bu yüzden Usta aday olmak istese de bunu açıklayamıyor, rüzgarın kendisinden tarafa esipçatı adayı ilan edilmesini bekliyor. Bu arada Usta’nın takım kötü giderken attığı tweetler gözden kaçmıyor, takım iyi giderken sessiz kalmasına da anlam veremiyoruz.

DEMBA BA ve CARDOZO
Türkiye’ye gelen futbolcuların hep para için geldiği söylenir. Bu herkes için geçerli değildir. Bunu bir gerçek ile gün yüzüne çıkartacağız. Demba Ba ve Cardozo, ikisi de Türkiye’ye gelen önemli transferler. Geçtiğimiz yıl Süper Lig’de gösterdiği performanslara bakacak olursak Cardozo’nun Demba Ba’nın önünde olduğunu net şekilde görüyoruz. Durum böyle olunca Cin Kulübü, Beşiktaş’a Demba Ba için teklif yapmadan önce Trabzonspor’un kapısını Cardozo için çalıyor. Şuan rakamları bilmiyoruz fakat Demba Ba için 13 Milyon Euro gibi bir bonservis bedeli veren takımın Cardozo için de hemen hemen o rakamları önereceğini tahmin ediyoruz. Trabzonspor Kulübü, cevap vermeden önce Cardozo ile görüşüyor ve aldığı cevap net: ”ben Türkiye’ye para kazanmak için değil, futbol oynamak ve güzel izler bırakmak için geldim. Buradan da gitmeye niyetim yok.” Oluyor ve teklif reddediliyor.
Demba Ba şimdi yıllık 7.5 Milyon Euro kazanırken, Cardozo gönülleri kazanmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim