Trabzonspor başkan adaylığını açıklayan ve çalışmalara başlayan Muharrem Usta adına yapılan ve kendisine oy kazandıracağı düşünülen haberler camiaya zarar vermeye devam ediyor.

Ulusal medya ile diyaloğu iyi olduğu bilinen Usta'nın Ertuğrul Sağlam ile görüşerek anlaştığı yazılmaya başlandı. Bu habere Usta tarafından bir açıklama gelmezken, Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oyanayacağı maç öncesi teknik direktör Tolunay Kafkas'ın kafasında soru işareti bırakmaya yetti.

Trabzonspor'un tarafında yayınlar yapan HaberTS.com olarak, başkan adaylarının teknik direktör bombalarını kupa maçı sonrasına saklamalarını rıca ediyoruz.

İşte o haber;

"Usta’nın bombası Sağlam"
Muharrem Usta, ilk bombayı teknik direktör konusunda patlatmaya hazırlanıyor. Fanatik Gazetesi Ali Sabun'un haberine göre, birçok çalıştırıcıyla görüşen Usta’nın, Ertuğrul Sağlam’la büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bursaspor’la tarihi bir şampiyonluk yaşayan ancak bu sezonki başarısız sonuçlar nedeniyle istifa eden Sağlam’ın, Trabzonspor’da çalışmayı çok istediği kaydedildi. Bu arada Muharrem Usta’nın en yakın çalışma arkadaşı olan Celil Hekimoğlu da iddialı açıklamalar yaptı. Ekonomik sorunları çözeceklerini ve bunun planlamalarını yaptıklarını söyleyen Hekimoğlu, “Bunu yaparken takımın büyük hedeflerinden de taviz vermeyeceğiz. Ayrıca 1461 Trabzon ile altyapıyı birleştireceğiz. Sadece futbol takımını değil, basketbol takımını da Avrupa’ya açacağız” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim