Trabzon Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi bugün anlamlı bir ziyarete kapılarını açtı. Şube Başkanı Selçuk Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Lokman Arıcıoğlu, yapılan son çalışmalara dair açıklamalarda bulundu. Arıcıoğlu, Trabzon'un spor tesisleri bakımından kritik öneme sahip bir kent olduğunu, sportif faaliyetlerde toplumun bilgilendirilmesi konusunda ise basının önemli bir rol oynadığını söyledi.

Trabzon'daki spor tesislerinden halkın en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak, spor yapmalarına imkan tanımak için Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çalışmalara devam edildiğini belirtti.

Görüşmenin ikinci kısmında TSYD Trabzon Şube Başkanı Kılıç da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenledikleri projelerden bahsetti. İki taraf da Trabzon halkının sportif faaliyet ve imkanlardan daha fazla yararlanacağı çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. Arıcıoğlu, hayata geçecek çok sayıda proje olduğunu ifade ederken, Ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına Trabzon'un ev sahipliği yapacağını kaydetti.