TRT tarafından büyük umutlarla yayınlanmakta olan dizi ile ilgili çeşitli iddialar gündemde. Dizinin maliyetinin oldukça fazla olduğu fakat izlenmelerin bu maliyeti karşılamadığı ile ilgili birçok haber bulunuyor. Filmin uzun bir süre reklamı yapılmış ve neredeyse dizide olmayan tüm oyuncular başrol statüsünde bulunmakta olan oyunculardan seçilmişti. Durumun böyle olmasıyla birlikte beklentide dizide oldukça büyük oldu. Fakat dizi isteneni veremedi.

Günümüzde Çok Merak Edilen Konusu yok

İzleyicilerin dizinin çok fazla dikkat çekmediğini belirtmeleri dizi ile ilgili en fazla yapılan yorumlar arasında. Genel olarak tarihi filmlere gerektiği kadar önem vermekte olan TRT bu sefer geçmişte yaşanan fakat çoğu kişi tarafından çok fazla merak edilmeyen bir konu işlemesi diziye olan ilgiyi kaçırdı.

Bu Kadroyla Daha Güzel İşler

Yapılan yorumlardan bir diğeri de bu kadro ile daha güzel işlerin yapılabileceği hususu. Kadronun gerçekten de çok güçlü olması ve neredeyse tüm oyuncuların tanınan oyuncular olması bu kadronun daha iyi işler yapabileceği fikrini ortaya çıkarmaktadır. Dizinin olası bir final yapması durumunda bu kadro ile daha başarılı bir çalışma yapılabileceği de ayrıca belirtilmektedir.

Dizinin ayrıca ilerleyen zamanlarda daha ilgi çekici olacağı ve konusunun daha heyecanlı bir noktaya geleceği de belirtiliyor. Durumun böyle olmasıyla birlikte gerekli ilginin görülmesiyle birlikte diziye devam edilebilmesi de muhtemel.