Miss Turkey 2017 yarışmasıyla adını duyuran manken Itır Esen, geçtiğimiz gün bir enkazın üzerinde fotoğraf ve video çektirdi. Depreme farkındalık yaratma amacıyla yapılan bu çekim ve Itır Esen'in pozları sosyal medyada olay yarattı. Videoyu Instagram hesabından paylaşan Esen, birçok kişiden eleştiri alıyor. Gelen yorumlardan sonra bu paylaşımını hesabından sildi...

Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'in adını taşıyan manken yeğeni, deprem enkazı görünümü verilen bir mekanda fotoğraf çektirdi. AKUT Vakfı ve Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projesi sosyal medyada ters etki yarattı. "Tehlikenin farkında mısın" sloganıyla yapılan çekimde poz veren Itır Esen, büyük tepki aldı.

10 kadın ve 10 erkek modelin yer aldığı projede modellerden biri de Itır Esen'dir. Şık bir tuvaletle poz vermesi ve gündemde magazinel olarak yer alması, insanların tepkisini çekti.

Instagram'da paylaşımın altına "Böyle farkındalık mı olur, ne yaptığınızın farkında mısınız?" gibi pek çok olumsuz eleştiri yapıldı. Esen, eleştirilerin ardından paylaşımı sildi. Çekimin gerçek bir enkazda değil, Kartal'daki yıkık bir binada yapıldığını açıkladı.