Güzel oyuncu Hande Erçel ile mutlulukları konuşulan Murat Dalkılıç'tan yeni itiraf. "7 Kez Estetik Yaptırdım..."

Magazin Dünyasının ünlü şarkıcısı Murat Dalkılıç, bu kez gündemlere aşk hayatıyla değil, itiraflarıyla geldi. Katıldığı bir televizyon programında itiraf gibi açıklamalarda bulunan Dalkılıç, meğer 7 kez estetik ameliyatı geçirmiş. Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamalar sonucu, Murat Dalkılıç'ın estetikli bölgeleri merak edilmeye başlandı. İşte Murat Dalkılıç tarafından yapılan açıklamalar...

Dövmemi Asla Silmem!

Murat Dalkılıç, gündemlere katıldığı bir TV programında yapmış olduğu açıklamalar ile düştü. Kolunda bulunan Dalkılıç dövmesinin kendisi için önem arz ettiğini belirten Murat Dalkılıç, dövmesini, dedesi öldükten sonra yaptırdığını ve asla sildirmeyeceğini belirtti. Dedesi ölmeden önce, "Oğlum, adınıza sahip çıkın." Dediği için Dalkılıç dövmesi yaptıran Murat Dalkılıç, dövmeni değiştir ya da sil diyenlere asla değiştirmeyeceğim, dedi. 

Burnum 7 Kez Estetik Ameliyatı Geçirdi!

Burun kemiklerim dışarı doğru çıktığından ötürü çocukluğumdaki beri estetik yaptırıyorum diyen Dalkılıç, bu zamana kadar toplam 7 kez estetik yaptırdığını itiraf etti. 

"Estetik doktorum burnumda dışarı çıkan kemikleri alırken, yanlışlıkla kıkırdağımı da almıştı. İşte o anlar benim en zor anlarımdı. Vücudumun diğer yerlerinden bir şeyler alınıp burnuma eklendi. Artık her ne olursa olsun burnumu ameliyat ettirmeyeceğim." Açıklamalarında bulundu.

Murat Dalkılıç'ın yaptığı açıklamalar sonucu tahmin ediyoruz ki, yapılan estetikleri yalnızca mecbur olduğu için yaptırmış. Estetik deyince herkesin aklına zevki için, kendini değiştirmek için vücudunun herhangi bir yerinde yaptırmak için geçirdiği ameliyatlar gelse de Murat Dalkılıç için durumlar biraz daha farklıdır. 

Bir Konserimi Unutamıyorum!

Murat Dalkılıç, "İbrahim Selim ile Bu Gece" programında yaptığı açıklamalara, "20 kişiye konser verdim" diyerek sözlerine şöyle devam etti;

"Bu yaşıma gelinceye kadar unutamadığım bir konserim var. Ozan Doğulu ile birlikte gittiğimiz, Avrupa da bir festivale acayip hazırlandık. Dans gösterileri, görsel şovlar felan muhteşem bir organizasyon. Ben sahneye çıkacağım. 7 bin kişi felan bekliyor zannediyorum. Asansör ile sahneye bir girdim yalnızca 20 kişi var. Bir kaç dakika içerisinde o 7 bin kişi ne yaptı, nereye gitti bilmiyorum. O anları asla unutamıyorum. "