Geçtiğimiz haftalarda İngiliz basınında çıkan haberde son dakika gelişmesi yaşandı. Prens Harry ile eşi Meghan Markle geçen sene İngiliz Kraliyet ailesinden radikal bir kararla ayrılmıştı. 2020 yılının yaz döneminde ünlü çiftin Kraliyet'e tekrar geri döneceği konuşuldu. Prens Harry, yakın zamanda İngiltere'ye seyahat edecek ve Kraliyet üyeliğine tekrar girmek için protokoller başlayacaktı. Prens Harry dilekçe verecek ve sonuö beklenecekti.

Meghan Markle, Kraliyet üyeliğine dönmekten vazgeçti. Oyuncu ve model olan Markle ile Kraliyet ailesi arasındaki gerginlik büyüdü. 10 Haziran'da 100. yaş günü kutlaması yapılacak olan Prens Philip'in kutlamasına Prens Harry'nin yalnız katılabileceği açıklandı.

İddialara göre, Meghan Markle Kraliyet üyeleriyle bir arada görülmek istemiyor. Pandemi nedeniyle Prens Harry'nin de bu ziyareti gerçekleştirmeyeceği gündeme geldi.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılan çift, kendilerine sil baştan bir hayat kurmuştu. Unvanlarını bırakan çift, geçimlerini kendileri sağlıyordu. Markle o dönemde hamileliğinde yalnız bırakıldığını söylemiş ve halkın tepkisini çekmişti.