Geçtiğimiz yıl ilişkileri sona eren ikili ile ilgili yeni gelişme... Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'a bakın nasıl bir jest yaptı?

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya bir süre önce ayrıldıklarını açıklamış, birbirlerini takipten çıkarmışlardı. Eskide kalmış bu ilişki ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cem Yılmaz'ın instagramdaki son paylaşımını beğenen Serenay Sarıkaya, kafalarda soru işareti bıraktı...

Barışıyorlar mı?

2019 yılının Kasım ayında aşk yaşamaya başlayarak herkesi şaşırtan Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz, 2020 yılında ayrılmıştı. Bir dargın, bir barışık ilişki yaşayan ünlü çift, karantina günlerini birlikte geçirmişti. Geçtiğimiz Ekim ayında muhabirlerin ayrılık sorusuna 'Evet' cevabını vermişlerdi.

Ekim ayından beri bir araya gelmeyen ikilinin son durumu ne?

Sarıkaya, ilişkisinin bitmesi ile ilgili hiçbir yorum yapmamıştı. Geçtiğimiz akşam Cem Yılmaz'ın son iki paylaşımını beğenen güzel oyuncu, akıllara 'Barıştılar mı?' sorusunu getirdi.

İlişkideki en önemli gelişme ise, iki tarafın da birlikte oldukları fotoğrafları henüz sosyal medya hesaplarından kaldırmaması oldu.