FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde rol alan oyuncular merak edilmektedir. Mahkum dizisinde yer alan Hacı karakteri dikkatleri çekti. Peki, Mahkum Hacı Kimdir? Mahkum Hacı’yı Kim Canlandırıyor?  

Mahkum Hacı Kimdir?

Mahkum Hacı’yı Kim Canlandırıyor? Sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılmaktadır. Her Perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde rol alan Hacı karakteri araştırılmaktadır. Peki, Mahkum Hacı Kimdir? İşte, Mahkum Hacı ile ilgili detaylar...  

Mahkum Hacı Kimdir?  
Mahkum Hacı karakteri Fırat ile beraber aynı hapishanede kalıyor. Daha önce savcı Fırat tarafından tutuklanan mahkumlardan biridir. Savcı yüzünden aşiretinin ona sırt dönmüştür. Hapishanede tüm olup bitenlere hakim sözü geçen biridir. Savcı Fırat’tan intikam almak için onu volta avlusuna dövdürecektir. Hacı’nın Hapishane Müdürüyle arası oldukça iyidir. Mahkum Hacı karakterini Hakan Karsak canlandırmaktadır.  

Hakan Karsak Kimdir? 

2 Şubat 1975 yılında dünyaya gelen Hakan Karsak, 1992 yılında Ankara Gençlik Tiyatrosu ve Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Tiyatro Topluluğuna girdi ve tiyatroya amatör olarak girdi. Kısa süre içerisinde Ankara Sanat Tiyatrosunda Oyunculuk Atölyesinde kursiyer olarak çalıştı. Liseden hemen sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi İnşaat Bölümüne girdi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümüne girdi ve burayı bitirdi. Uluslararası Fil Festivalinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Enişte karakteriyle ün kazandı.  

Editör: TE Bilişim