TRT Ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın hemen her bölümü sevilerek izlenmekte ve takip edilmektedir. Geçtiğimiz bölümlerde gördüğümüz Safiye’nin annesinden ötürü kavuşamadığımız lise aşkı Naci aniden gelmişti. Safiye ile Naci arasındaki aşk tam da alevlenmiş nasıl ilerleyeceği merak edilirken Naci’nin rahatsızlanması sebebiyle seyirciler tarafından hastalığı acaba ne diye sorulmaya başlandı. Masumlar Apartmanı Naci’nin Hastalığı Ne? Naci Ölecek Mi?

Salı akşamının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı milyonlarca kişi tarafından takip edilmektedir. Diziye sonradan dahil olan Naci, yeni fragmanda dizinin sevenlerini üzdü. Safiye’ye şiir vermeye çalışan Naci, Safiye’nin sinirlenmesiyle eli kilitlenir. Naci’nin eli neden öyle oldu? Naci’nin hastalığı ne?

Masumlar Apartmanı Naci’nin Hastalığı Ne?

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandıran kişinin bir hastalığı vardır. Naci’nin yıllar sonra dönmesinin asıl nedeni henüz belli olmasa da yeni bölümlerde ortaya çıkacaktır. Naci’nin herkesten sakladığı hatta ailesinden bile gizlediği önemli bir hastalığı vardır. Bu hastalık onu hayattan kopardığı gibi Safiye’den de uzaklaştırmıştır. Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümde Safiye’den duyduklarının sonrasında düşen Naci, mektubu tutmaya çalışırken yere yığılıp kalıyor. Sonraki bölümlerde Naci’nin hastalığının daha da ilerleyeceği hatta felç kalacağı ön görülüyor. Naci, hastalığıyla mücadele ederken bir yandan da tek isteği Safiye’ye kavuşmaktır. Safiye’nin annesinden ötürü kavuşamayan çift Naci’nin hastalığı nedeniyle memlekete geri dönmesinden sonra görüşmüştür. Fakat yine Safiye’nin annesi bu aşka engel olmak isteyip önlerine hep bariyer koymuştur.

Editör: TE Bilişim