Çocuklar adına unutulmaz bir anı olması için mehter takımı sünnet düğünü son dönemlerde pek çok kişinin tercih ettiği organizasyonlar arasında yer alıyor. Bizler de sünnet düğününde mehter takımını getirerek tamamen istediğiniz gibi bir ortam oluşturuyoruz. Bizler için her organizasyon ne kadar özel olsa da sizlerin isteklerine göre bir organizasyon düzenlemek de o kadar önemlidir. Sünnet düğünü etkinliği tamamen mehter takımına en uygun şekilde oluyor ve sizlerin özel isteklerine yönelik olarak düzenleniyor. Hazırlamış olduğumuz paketler içerisinde istediğiniz organizasyonu hayallerinizi gibi gerçekleştirebilirsiniz.

Sünnet Düğünü Organizasyonu

Tüm anne ve babalar sünnet düğünü gerçekleştirirken tamamen çocuklarının isteklerine ve ihtiyaçlarına yönelik olarak bir organizasyon planlamak ister. Çocuk büyürken onun için önemli bir aktivite olan sünnet düğününün çok güzel gerçekleşmesi her anne babanın hayalleri arasında yer alır. Özellikle çocuklar için çok güzel bir anı olması adına organizasyonun en iyi şekilde gerçekleştirmesi çok önemlidir. Tamamen İslami kurallara uyabilen ve mehter takımının da yer aldığı bir sünnet düğünü için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Mehter takımı organizasyonu sadece mehter takımı olarak değil aynı zamanda geriye kalan her türlü organizasyonun da en iyi şekilde gerçekleştirmek için verilen bir hizmettir.

acf35ceb-408b-46cb-a5a1-47e38c3ded62

Mehter Takımı Sünnet Düğünü Nasıl Olur?

Sünnet düğünü organizasyonu genel anlamda sizin isteklerinize yönelik olarak yapılıyor. İlk olarak mekan belirlenir ve mekanın boyutuna yönelik olarak bir organizasyon planlaması yapılır. Daha sonra sizin ihtiyaçlarınıza yönelik olarak organizasyon için kullanılacak olan renklerle beraber muhteşem süslemeler hazırlanır. Bu süslemeler eşliğinde gelen misafirleriniz yemeklerini yiyebilir ve rahat bir ortamda sohbet edebilirler. Misafirlerin sayısına göre oluşturulacak olan masa ve sandalyelerle beraber yemek organizasyonu da yapılıyor. Sünnet düğünü için aynı zamanda masa sandalyelere uygun olan tabak ve yemek için kullanılacak olan kaşık gibi her türlü detay bizler tarafından gerçekleştiriliyor. Organizasyon boyunca çocukların eğlenebileceği bir alan oluşturmak için çocuk alanı da yerleştiriliyor. Burada çocuk havuz topu, palyaçolar gibi çok çeşitli aktiviteleri gerçekleştirebileceği alanlarda sağlanıyor. Bu anlamda hem  sünnet olan çocuk hem de çocuğun arkadaşları çok güzel vakit geçirebiliyor.

d008db39-6398-4267-b8d1-833312a3c092

Mehter Takımı ile Sünnet Düğünü Organizasyonu

Sizin isteğinize göre planlanan mehter takımı sünnet düğünü organizasyonu gerçekleştirecek pek çok iş tamamen bize aittir. Mehter takımı tamamen bizler tarafından deneyimli ve profesyonel bir ekip ile oluşturulur. Özellikle sünnet çocuğu sünnet düğünün başlangıcında mehter takımının omuzlarında bir taht ile beraber kendi sünnet tahtına oturtuluyor. Tüm ekip tamamen mehter takımına uygun bir şekilde giyiniyor ve buna yönelik olarak her türlü müzikle eşlik edebilecekleri dans figürleri oluşturulmuş oluyor. Tüm düğün boyunca mehter etkinlikleri gerçekleştirebilirken sizin isteğine yönelik olarak istediğiniz saatler aralığında da gerçekleştirilebilir. Genel anlamda misafirler yemek yerken mehter takımı alana çıkar ve muhteşem bir görüntü ile etkinliklerine başlarlar. Mehter takımının kullanacağı her türlü enstrüman da tamamen bizler tarafından gerçekleştiriliyor.

Mehter Takımlı Sünnet Düğünü Tahtı

Sünnet çocuğunun en çok önemsediği yerlerden biri olan sünnet tahtı da tamamen mehter takımına uygun bir şekilde organize edilebilmektedir. Hem organizasyon yapıldığı süslemelerle uygun olabilecek hem de çocuğun kendini rahat ettirebileceği bir süsleme hazırlanıyor. Sünnet tahtı da yine mehter takımının giydiği kıyafetleri yönelik olarak hazırlanabilmektedir. İstanbul’da mehter takımı sünnet düğünü gerçekleştirmek isterseniz eğer bizlerle 0553 241 40 67 ya da 0216 397 20 02 numaralarıyla iletişime geçebilirsiniz. Vasır Organizasyon hayalinizdeki sünnet düğününü hazırlayacaktır.

Editör: Haber TS