Başakşehir Maçı Öncesi Abdullah Avcı'nın Motivasyon Konuşması Başakşehir Maçı Öncesi Abdullah Avcı'nın Motivasyon Konuşması

23 yaşındaki ve 1.93 metre boyundaki bu genç oyuncu, 8 maçta forma giydi. Ancak ceza nedeniyle 2 maçta takımda yer alamadı. İlginç bir istatistik ortaya çıkıyor: Mendy'nin forma giydiği 8 maçta Trabzonspor sadece 1 kez yenildi. Oynamadığı maçlarda ise takım 4 kez mağlup oldu.

Mendy'nin katılmadığı dönemde Trabzonspor, 4 maç yapmıştı ve bu maçlardan 2'sini kazanmış, 2'sini kaybetmişti. Ancak Mendy'nin takıma katılışıyla birlikte, Beşiktaş'ı 3-0 gibi net bir skorla yendiler. Ancak Hatayspor maçında 2-0 öne geçmelerine rağmen 3-2 kaybettiler. Mendy'nin oynadığı maçlarda tek yenilgi bu oldu.

Fransız oyuncu, Pendikspor, Fenerbahçe, Alanyaspor ve Konyaspor maçlarında galibiyetle ayrılan takımda sahada yer aldı. Karagümrük ve Sivasspor maçlarında ise beraberlik elde ettiler. Kupa maçında Çorumspor FK'yı 3-1 mağlup ettiler. Mendy'nin forma giymediği maçlarda ise takım 4 yenilgi ve 2 galibiyet aldı. Oynadığı maçlarda ise 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi elde ettiler. Bu istatistikler, Mendy'nin Trabzonspor'daki önemini gözler önüne seriyor.