Trabzonspor bugün Kayserispor’a kendi evinde 4 – 3 mağlup oldu. Kayserispor’da Mensah, “bugün bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Trabzon’a karşı, Trabzon’da oynayacağımız farkındaydık. Ama takım halinde iyi oynadık. Çok iyi mücadele ettik. Çok koştuk. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendirdik. Sahadaki herkes inanılmaz mücadele etti” dedi.

Skorun kendileri için sürpriz olup olmadığına ise Mensah, “Tabiki buraya 3 puan kazanmak için geldik. Bizim için hedef 3 puandı. Ligin tepesinde yer almak istiyorsanız, her maçı bu şekilde oynamalısınız. Takım halinde çok iyi mücadele ettik” dedi.

Adı Trabzonpor'ur yanı sıra bir çok takım ile anılan Mensap, bu konuyla ilgili, "Söylediğiniz gibi bu sene sonunda kontratım sona erecek. Ş anda beni düşünmek istediğim, odaklanmak istediğin nokta en iyi şekilde ligi bitirmek. Ben kariyerimde en uzun süreyi Kayserispor'da geçirdim. Benim için anlamı büyük. Çok önemli bir kulüp.. Öncelikli olarak Kayserispor ile görüşeceğim. Bakacağım ondan sonra.. Kayserispor benim içcin çok önemli, öncelik onların olacak" dedi.