Siyasi Parti Milletvekili adayları, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşın elini sıkıyor, derdini dinliyor, seçim hedeflerini aktarıyor. 

STK, esnafve kahvehane ziyaretlerinde ilgiyle karşılandığını ve bu ilgiden memnun olduğunu söyleyen Altunkaynak, ziyaretlerde 14 Mayıs seçimlerine vurgu yaptığını belirterek “Bu seçim sadece sıradan bir seçim değil. 14 Mayıs 2023 tarihinde geleceğimiz ile ilgili mühim bir karar vereceğiz. 

Bu bir seçim değildir. Türk Milletinin istiklali, istikbali ve istikrarı meselesinde karar vereceğiz. “Bir Oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bir Oyda partimiz MHP’ye İstiyoruz”Allah’ın İzni, Aziz Milletimizin desteği ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, en yüksek oyla seçtirip, “Hilalin Gölgesinde Üç Hilali Göklere Çıkartacağız. Gazi Meclisimizi Bozkurt Yuvası Yapacağız”

Altunkaynak söylerini şöyle sürdürdü “14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakına neden destek verdiğini? Neden! Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz.” 

“Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Cumhuriyetin 100’üncü Yıldönümünde tarih yazıp gelecek 100 yılı inşa edeceğiz. Gelecek 100 Yıl Türkiye için yükselme dönemi olacaktır.
Biz inananlar olarak ikna olanlara galip geleceğiz. HDP’nin kurduğu altılı kumar masasından birbirine ve millete tuzak kuranlara, milletimizle birlikte gereken cevabı vereceğiz. Devlet ve milleti ile her şeyden önce Türkiye diyen Türkiye sevdalıları Türklerin ve Türk milletinin ayağına vurulmaya çalışılan prangalara izin vermeyecektir. “

Av. SUAT ALTUNKAYNAK KİMDİR ( 05.03.1973 )
1973 Trabzon Of’ doğumlu. İlk ve orta ve lise eğitimimi Of da tamamladı. Marmara Üniversite Hukuk Fakültesi’nden 1998 yılında mezun olan Altunkaynak, 1999 yılında başladığı avukatlık mesleğine kurucusu olduğu Dolunay Hukuk Bürosu’nda devam etmekte.

İstanbul Kadıköy ilçesinde ikamet etmekte olan Altunkaynak, Evli ve iki kız bir erkek olmak üzere üç çocuk babası

7e767c94-90f4-4681-8a03-5b710e36520e