FUTBOL

Milli Takımda 30 Futbolcudan 5'i Trabzonlu

Türkiye'nin, Macaristan ve Avusturya maçları kadrosu açıklanmıştı. Milliler bugün Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Kadrodaki Trabzonlu oyuncuların sayısı dikkat çekiyor.

Abone Ol

Türkyie, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Macaristan ve Avusturya ile hazırlık maçları oynayacak.

Ay yıldızlıların bugün Macarsitan ile karşı karşıya geleceği mücadele Puskas Arena’da oynanacak ve saat 22.45'te başlayacak.

Millilerin mücadeleye Uğurcan, Zeki, Samet, Ozan, Cenk, İsmail, Orkun, Hakan, Barış, Kerem ve Enes 11'i ile çıkması bekleniyor.

30 kişilik kadroda 5 Trabzonlu futbolcu
Milli Takım'ın 30 kişilik kadrosunda, daha sonra Ümit Milli Takım'a gönderilen Ahmet Can Kaplan dahil 5 futbolcu yer almıştı

Milli Takım'ın aday kadrosunda Ahmet Can Kaplan dışında Trabzonlu Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Samet Akaydın da yer alıyor.

Milli Takım'a 5 oyuncu birden gönderen Trabzon şehri, bu alanda Bursa ve Almanya ile zirveyi paylaştı.

Öte yandan kadroya davet edilen 5 oyuncunun yanı sıra Milli Takım havuzunda da çok sayıda Trabzonlu futbolcunun olması, Trabzon şehrinin Türk futboluna olan katkısını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }