Trabzonspor, kanseri yenerek tedavi sürecini başarıyla tamamlayan minik Ela için bugün özel bir organizasyon gerçekleştirecek. Ela’nın hayalini gerçeğe dönüştürmek amacıyla hazırlanacak etkinlik, Galatasaray karşılaşması öncesinde Papara Park’ta yapılacak.

Biriniz Bin Olsun Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek buluşmaya bordo mavili taraftarlar da davet edildi.

ELA’NIN HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Zorlu bir tedavi döneminin ardından kanseri yenmeyi başaran minik Ela’nın hayali, binlerce balonun gökyüzüne bırakılmasıydı.

Bu hayalin gerçekleştirilmesi için Trabzonspor ve Biriniz Bin Olsun Derneği harekete geçti.

Bugün Papara Park’ta düzenlenecek organizasyonda binlerce balon aynı anda gökyüzüne bırakılarak Ela’ya unutulmaz bir gün yaşatılacak.

Derbide Gözler Mohamed Salah’ın Üzerinde
Derbide Gözler Mohamed Salah’ın Üzerinde
İçeriği Görüntüle

PAPARA PARK’TA SAAT 18.00’DE BULUŞULACAK

Etkinlik, bugün saat 18.00’de Papara Park’ta başlayacak.

Trabzonspor’un Galatasaray’ı konuk edeceği Süper Lig karşılaşması öncesinde gerçekleştirilecek organizasyon, tribünlerdeki maç heyecanından önce anlamlı görüntülere sahne olacak.

Taraftarların da katılımıyla gerçekleştirilecek balon bırakma etkinliğinde minik Ela’nın mutluluğuna ortak olunacak.

TRABZONSPOR TARAFTARLARI DAVET ETTİ

Bordo mavili kulüp, etkinlik öncesinde taraftarlarını Papara Park’a davet etti.

Yapılan çağrıda, Ela’nın hayaline ortak olmak isteyen tüm Trabzonspor taraftarlarının anlamlı buluşmada yer alması istendi.

Kanserle mücadele sürecini geride bırakan minik Ela için gerçekleştirilecek organizasyonun, aynı mücadeleyi veren çocuklara ve ailelerine de moral olması hedefleniyor.

BALONLAR MAÇ ÖNCESİ GÖKYÜZÜNE YÜKSELECEK

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma bugün saat 20.00’de Papara Park’ta başlayacak.

Maçtan iki saat önce gerçekleştirilecek etkinlikle binlerce balon Ela’nın hayali için gökyüzüne bırakılacak. Bordo mavili taraftarlar da bu özel anın tanığı olacak.