Son şampiyon Trabzonspor Avrupa arenasına çıkıyor. UEFA Avrupa ligi H grubu 3.maçında deplasmanda Monaco'ya konuk olacak olan Bordo mavililer, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm hesaplarını puan veya puanlar almak üzere yapan Karadeniz Fırtınası, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

Kritik mücadele öncesi oyuncularına güvenen Abdullah Avcı, oyuncularına özel uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Trabzonspor bu sezon en çok karşılaştığı durumlardan olan hatalardan yenilen goller üzerine uyarılarda bulunan Abdullah Avcı, savunmaya gelen toplarda riske etmemeleri gerektiğini garanti şekilde oynamalarını oyuncularını söyledi. Özellikle riskli pozisyonlarda topu uzaklaştırma talimatı veren Avcı, artık hatalar sebebiyle yenilen golleri minimum seviyeye indirmek istiyor.

Ayrıca Monaco maçında 3 önemli yıldızına güvenen Avcı, oyuncularla birebir görüşme gerçekleştirdi. 

Bakasetas, Trezeguet ve Maxi Gomez ile görüşen başarılı teknik direktör, oyuncularına özel direktifler verdi.

Başarılı teknik adam Bakasetas'ın rakip kaleye yakın oynamasını ve kaleye bol bol şut çekmesini istediği öğrenildi.  Ayrıca Trezeguet'den gol bölgesine daha yakın olmasını isteyen Avcı, Maxi Gomez'in de tam bir pivot santrafor gibi top indirip dağıtmasını istediği öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN İLK 11 DEĞİŞEBİLİR

Kadro planlamasına başlayan Trabzonspor'un Monaco karşısında ilk 11'de değişikliğe gideceği konuşuluyor. Son dönemde form olarak bir hayli düşüşte olan Abdükadir Ömür'ün yedeğe çekilip yerine sakatlığı geçen Djaniny'in oynaması bekleniyor. 

HaberTS - Mahmut Bulut