Bilindiği üzere Trabzonspor Avrupa Ligi'nde Kızılyıldız ve süper ligde Gaziantep FK ve Kayserispor'la oynadığı son 3 maçı kazanarak moral buldu. Bu olumlu havayı kaybetmek istemeyen Bordo Mavililer gözünü Monaco'ya dikmiş durumda.
Ülkemizin Avrupa'daki temsilcilerinden Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu bir müsabakaya çıkacak. Hem ülke puanı hem de Trabzonspor için büyük bir önem arz eden mücadelenin hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda olduğu futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Trabzonspor zorlu Monaco maçı öncesi Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde kampa girmiş durumda. Bordo Mavililerin tek hedefi bu zorlu mücadeleden puan veya puanlar alarak üst tura çıkma adına önemli bir adım atmak. 

MONACO MAÇINDA 7 OYUNCU YOK

Trabzonspor'da sakatlıkları devam eden ve UEFA Avrupa Ligi kadrosuna dahil  edilmeyen Edin Visca, Dorukhan Toköz, Bruno Peres, Serkan Asan, Emrehan Gedikli, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş  zorlu Monaco maçında forma giyemeyecek. 

MONACO TRABZONSPOR MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi H grubu 3.macında 6 Ekim perşembe günü deplasmanda Fransız ekibi Monaco'ya konuk olacak. Maçın hakemi henüz belli değilken 1/2 gün içinde açıklanması bekleniyor. 

H grubunda 3 puanla 2.sırada bulunan Trabzonspor, Monaco'yu yenmesi durumunda gruptan çıkmak için önemli bir adım atmış olacak.

6 Ekim Perşembe günü Stade Louis II stadında oynanacak olan mücadele 19:45'te başlayacak. Zorlu mücadele EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

Editör: Haber TS