Motorin zammı kapıda! 4 Mart gece yarısından itibaren akaryakıt fiyat listesi bir kez daha güncelleniyor. İşte, yeni tarife…

Son dakika motorin zam haberi: 3 Mart Cuma gecesini 4 Mart Cumartesi gününe bağlayan dakikalarda mazotun litre fiyatı artacak. Motorin zammı bir kez daha araç sahiplerini zorda bırakacak. Benzin, mazot ve LPG akaryakıt gruplarında bazı günler indirim haberleri yapılırken, bazen de zam haberleri vatandaşı çileden çıkardı. İşte, yarından itibaren geçerli olacak güncel motorin fiyatları!

Döviz kurundaki dalgalanmalar tüm tüketim ürünlerinde olduğu gibi akaryakıta da yansıyor. Vatandaş motorin fiyatlarını takip etmekten yoruldu. Son zam haberi de bugün geldi. 4 Mart 2023 Cumartesi gününden itibaren motorinin litresine 91 kuruşluk zam geliyor. Fiyat artışı pompaya yarın yansıyacak. Şu an benzin grubunda herhangi bir değişim yok.

Şu anda motorinin litresi ortalama 21,06 liradan, benzinin litresi ise ortalama 20,75 liradan satılıyor. 91 kuruşluk yeni zamla birlikte motorin fiyatları 4 Mart’ta 21,97 liraya yükselecek.

Editör: Didem Bektaş