Motorola Moto G13 piyasaya çıkmadan önce ilk görseli internete sızdı. İşte, yeni Moto G13'ün tasarımı ve öne çıkan detayları...

Motorola'nın G serisine en az iki yeni akıllı telefonun yakında katılması bekleniyor – biri Moto G53 ve diğeri Moto G13. MySmartPrice, bugün Moto G13 akıllı telefonun tasarımını ve kamera özelliklerini ortaya koyan bazı güzel görüntülerini paylaştı.

Moto G13, orta sınıf bir akıllı telefon olarak piyasaya sürülecek ve hem 5G hem de 4G modellerinde piyasaya sürüleceği söyleniyor. 5G modeli, Kuzey Amerika bölgesi ile sınırlı olabilir ve bunun yerine Asya'daki insanlar 4G sürümünü alabilir. Motorola'nın orta sınıf modellerinde olduğu gibi, bu telefon da muhtemelen fiyatına göre etkileyici özelliklere sahip olacak.

Telefonun teknik özellikleri henüz bilinmiyor ancak sızdırılan görseller bize tasarımı hakkında iyi bir fikir veriyor. Moto G13, dikdörtgen kamera modülüne sahip düz bir arka yüze sahiptir. İki kamera, iki dairesel halka içine yerleştirilmiştir - 2022'de piyasaya sürülen birçok orta sınıf ve bütçe modelinde gördüğümüz bir tasarım. Kamera modülündeki metin, cihazın 50 MP birincil kameraya sahip olacağını söylüyor.

Sağ kenarı güç ve ses düğmelerini barındıran düz kenarlara sahiptir. Altta bir USB Type-C bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık girişi ve bir hoparlör ızgarası var. Ön tarafta, akıllı telefon ince çerçeveli düz bir ekrana sahip. Önde delikli kamera yuvasında selfie kamera yer alıyor.

Moto G13'ün 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 4 GB RAM + 128 GB depolama gibi birden çok depolama modeli sunulabilir. 10 Watt şarj desteği ile 5.000 mAh pil ile gelmesi bekleniyor.

Editör: Didem Bektaş