Motorola Razr 2023, şimdiye kadarki en büyük dış ekranlı kapaklı telefon olarak karşımıza çıkacak. Akıllı telefonun katlanabilir kapaklı tasarımı sızdırıldı.

Motorola, popüler Razr telefonunun yükseltilmiş bir sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve yaklaşan model hakkında sızan bilgiler, önceki modelden daha büyük bir kapak ekranına sahip olacağını gösteriyor. "Juno" kod adlı yeni cihazın, mevcut modeldeki 2,7 inç ekrana kıyasla 3,6 inç veya daha büyük olduğu tahmin edilen bir kapak ekranına sahip olduğu söyleniyor.

Akıllı telefon üreticileri, katlanabilir ve kapaklı modellere geçiş yapmaya başladı. Bahsi geçen cihaz, şu ana dek piyasaya sürülmüş olan tüm kapaklı telefonlardan daha büyük bir harici ekran ile gelecek.

Motorola Razr 2023 görselleri sızdırıldı ve görselde dış ekranın bir hayli geniş olduğu anlaşıldı. Daha büyük kapak ekranına ek olarak, yeni Razr 2023 ayrıca yeniden tasarlanmış bir arka panele sahip olacak.

Panel, altta Motorola ve Razr logolarının bulunduğu mat kadife AG cam ve üstte muhtemelen Gorilla Glass 5 olan parlak cam olmak üzere iki ayrı bölüme ayrılmıştır. Panelin üst kısmı, yükseltilmiş bir kamera adasından panelin sol üst köşesine taşınan cihazın kameralarını barındıracak.

Geçen hafta Oppo, flip tarzı katlanabilir bir telefonda şimdiye kadar görülen en büyük dış ekrana sahip Find N2 Flip'i piyasaya sürdü. Samsung, Galaxy Z Flip5'i bu yılın sonlarında piyasaya süreceğini de duyurdu. Ancak Motorola'nın son tasarımı, pazarda yeni bir ölçüt belirleyecek gibi görünüyor. 32 MP'lik bir selfie kamerası barındırması da bekleniyor.

Yaklaşan Razr 2023'ün şık bir tasarıma sahip olması bekleniyor ve büyük dış ekranı onu rakiplerinden ayıran önemli bir özellik.

Editör: Didem Bektaş