Doğu Karadeniz Deprem Riski ile Karşı Karşıya Doğu Karadeniz Deprem Riski ile Karşı Karşıya

Muammer Saka'nın cenazesi bugün Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Saka'nın cenaze törenine tüm Trabzon katılım gösterdi. Diz rahatsızlığı nedeniyle Azerbaycan'da bulunan ve orada kalp krizi geçiren eski Trabzonspor Asbaşkanı Muammer Saka'nın vefat haberi merhum Saka'nın ailesi ve sevenleri dışında tüm Trabzonluları ve Trabzonsporluları da yasa boğmuştu.

Bugünkü cenaze töreninde de sevenleri merhum Saka'yı yalnız bırakmadı. Bir dönem Trabzonspor'da Asbaşkanlık yapmış olan, Trabzon iş dünyasının tanınan isimlerinden Muammer Saka'nın cenaze törenine pek çok ünlü sima katıldı.

Saka’nın cenazesi, kılınan namazın ardından, Trabzon İskenderpaşa Camii'nden kaldırılarak aile mezarlığına defnedildi. Duygu selinin yaşandığı törende

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TFF Başkanvekili Yalçın Orhan, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Eski Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un eski yönetici ve futbolcuları, Trabzon iş ve siyaset dünyasının tanınmış simaları, Muammer Saka’nın yakınları veçok sayıda vatandaş katıldı.