ATV ekranlarında yayınlanan büyük bir ilgiyle izlenen Müge Anlı’nın sunduğu programda her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam etmektedir. Programda yer alan olayların akıbeti herkes tarafından merak konusu olmaktadır.  Programın yeni yayınlanan bölümünde ele alınan konu seyirci kitlesine duygulu anlar yaşattı. Yeni bölüme konuk olan Oruç Bey kaybolan çocuklarını bulmak için programa katıldı.

Oruç Bey, iki çocuğunu yurda verildiğini söyleyerek bulunmasını istediğini söyledi. Yurda verilen çocuklardan Halis 4 yaşında ve diğer çocuk ise Necla da 2.5 yaşındaydı. Müge Anlı çocukları aramak için neden bu kadar beklediğini sordu. Oruç Bey de çocuklarını aradığını ve bulduğunu çocuklarının mutlu olduğunu eğer alırsa okuyamayacaklarını söyledi.

Müge Anlı Gene Kavuşturdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Nevşehir’in Gülşehir ilçesinden katılan Oruç Bey, çocukların verilen aileyle tanışacağını fakat daha sonra çocuklar benle tanışırsa okumaz gerekçesi ile vazgeçtiklerini söyledi. Halis ve Necla’yı uzun zamandır aradığını fakat bulamadığını söyledi. Mesleğinden dolayı uzun zamandır evinde olmadığını para kazandıktan sonra evine döndüğünü söyleyen Oruç Bey, evlendiği Döndü Selvi ile akrabalarının ısrarından dolayı evlendiğini söyledi.

Oruç Mermer 1992 yılında yurda verilen Necla ve Halis adındaki çocuklarını uzun zamandır aradığını ve bir aileye evlatlık olarak verildiğini söyleyerek bulunmasını istediğini ve bulmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Bir süre sonra canlı yayında güzel haber geldi ve Necla ve Halis bulundu. Canlı yayına telefonla bağlanan bir izleyici evlatlık verilen aileyi tanıdığını ve çocukların iyi olduğunu söyledi. Necla’nın evlendiğini ve çocukları olduğunu söyledi ve Oruç Bey bunu duyunca göz yaşlarını tutamadı.

İlk olarak aile Halis’i evlatlık olarak almış ve Necla’nın abisi için ağladığını öğrenmişler buna dayanamayan aile Necla’yı de evlatlık almışlar. Kızı Necla Kocaeli’nde oğlu da Niğde de yaşadığı ortaya çıktı. Müge Anlı kızı Necla’nın babası Oruç Bey’le görüşmek istediğini söyledi ve Necla’nın canlı yayına bağlanmasını istedi. Müge Anlı Halis’e de ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim