Müge Anlı’ya damgasını vuran Sinan Sardoğan olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tokat’ta 17 Aralık tarihinden beri kayıp olan 64 yaşındaki Arife Gökçe kaybı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Baş şüpheli Sinan Sardoğan ile ilgili yeni gelişmeler herkesi hayrete düşürdü. 17 Aralık 2022 tarihinden beri Tokat’ta kayıp olan Arife Gökçe ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Konuyla ilgili baş şüpheli konumunda olan Sinan Sardoğan, çocuğa cinsel taciz suçundan tutuklandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Sinan Sardoğan Olayı Türkiye gündemini sarsmaya yetti.

Sinan Sardoğan Tutuklandı

Arife Gökçe kaybının baş şüphelisi olan Sinan Sardoğan, 2018 yılında İstanbul Avcılar’da 12 yaşında bir çocuğa tecavüz etme suçundan dolayı tutuklandı. 2018 yılında 12 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz edilmiş kamera kayıtları incelense de bir sonuca varılmamıştı. 12 yaşındaki çocuk ekranda Sinan Sardoğan’ı görünce tanıyarak ailesine bana bu tecavüz etmişti dedi. Ailesi de hemen Avcılar Çocuk Şube Müdürlüğüne giderek ihbarda bulundu. Daha önce de hakkında 23 adli işlem olan şüpheli Sinan Sardoğan alınan ihbar üzerine kaldığı yerden alınarak önce gözaltına alındı sonra Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Alınan bir karar ile Sinan Sardoğan çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklanarak Metris T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Gözaltına alındıktan sonra yaşı kadınlara taciz mesajları attığı için pişman olduğunu söyleyen Sinan Sardoğan’ın o özgüveninden eser kalmamıştı.

Arife Gökçe Öldürüldü Mü?

Müge Anlı’da önemli olaylar arasında bulunan Arife Gökçe kaybıyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Kaybın baş şüphelisi konumunda olan Sinan Sardoğan, canlı yayında sergilediği değişik tavırlarıyla gündeme damgasını vurdu. Özellikle hayır, ben yapmadım, ben bilmiyorum gibi sözlerle gündeme gelen Sinan Sardoğan, canlı yayında Müge Anlı’nın bacaklarına bakmasıyla da gündeme gelmişti. Pek çok kişinin sinirini bozan, Arife Gökçe’nin eşinin ve çocuklarının damarına basarak tartışma çıkaran Sinan Sardoğan’ın Arife Gökçe kaybı ile ilgili bilgisi olduğu düşünülmekte. Arife Gökçe kaybı ile ilgili henüz net bir gelişme olmasa da arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.