Murat Boz ve Burcu Özberk'in başrolde yer aldığı Rüyanda Görürsün filmi için yapılan galaya ünlüler akın etti.

Amazon Prime Video platformunda yayınlanacak olan romantik komedi filmi Rüyanda Görürsün için dün gece görkemli bir gala düzenlendi. Burcu Özberk ve Murat Boz'un başrolünde yer aldığı Rüyanda Görürsün filmi Soho İstanbul'da düzenlenen davetle görkemli bir gala yaşattı.

Filmde; Devrim Yakut, Şerif Erol, Uğur Uzune, Ekin Mert Daymaz, Feridun Düzağaç, Hivda Zizan Alp, Kubilay Karslıoğlu, Selen Soyder de rol alıyor.

Cemal Alpan’ın yönettiği Rüyanda Görürsün oyuncuları kadar sıra dışı aşk hikayesi ile de merakla beklenen yapımlardandı. 3 Şubat Cuma günü Prime Video platformunda izlenebilecek.

Filmde Pelin ve Engin'in bir rüyada buluşmasında hayalperest Pelin'in kendisini olduğu gibi kabul edecek bir sevgili istediğini ve lüks yaşayan karizmatik Engin'le büyük bir aşk yaşarken aslında bu hikayenin bir rüya olduğunu izleyeceksiniz.

Filmin galasına katılan isimler arasında Ayşe Boyner, Bade İşçil, Aytaç Şaşmaz, Çağlar Ertuğrul, İsmail Ege Şaşmaz, Berkay Şahin, Oğuzhan Koç, Bora Cengiz, Miro Gerede Erkaya, Neva Dürüst, Oğulcan Engin, Seda Güven, Serkay Tütüncü ve Umut Kurt gibi ünlü isimler yer aldı.