Ünlü oyuncu Murat Yıldırım bu sezon Teşkilat dizisinin kadrosunda! İşte, Teşkilat yeni sezon 2. Tanıtımında ortaya çıkan Murat Yıldırım…

MURAT YILDIRIM TEŞKİLAT FRAGMANINDA İLK KEZ GÖRÜNDÜ

Teşkilat dizisi üçüncü sezonuyla TRT ekranlarına bomba gibi bir dönüş yapacak. Pazar akşamları takipçileriyle buluşacak olan MİT konulu diziden yeni bir fragman geldi. Aziz dizisi final yapar yapmaz, Teşkilat dizisine geçen Murat Yıldırım ise ilk kez Teşkilat tanıtım fragmanında görüldü!

Teşkilat Ömer karakterini bu sezon ünlü oyuncu Murat Yıldırım canlandıracak. Çağlar Ertuğrul’un vedasıyla Serdar artık dizide yok. Zehra'nın Ömer'le olan diyalogu ise merakla bekleniyor. Deniz Baysal'ın yeni partneri olan Murat Yıldırım, daha ilk tanıtımla bile bu sezonun bomba gibi olacağını gösterdi.

Zehra ile Ömer’in geçmişteki sırları bakalım 3. sezona nasıl hareket katacak ve dizinin reytingleri Yargı ile boy ölçüşebilecek mi?

Yeni sezona İstanbul'da devam eden oyuncular arasına katılan Murat Yıldırım'la ilgili sosyal medyada çok güzel yorumlar da geliyor. “Bir rol bir oyuncuya bu kadar mı çok yakışır” şeklindeki yorumlar Teşkilat dizisinin bu sene farklı bir iddiada olacağını gösteriyor.

İşte, Teşkilat yeni sezon 2. Tanıtımı!

Editör: Didem Bektaş