Başkan Zorluoğlu, depremde akülü engelli aracının enkaz altında kaldığını öğrendiği 9 yaşındaki Burak Aldırmaz’ın konakladığı otele hemen akülü araç gönderdi. Görüntülü görüşme gerçekleştiren Başkan Zorluoğlu ile Burak arasındaki diyaloglar ise bu zor günlerde bir nebze de olsa yüzleri güldürdü. Başkan Zorluoğlu, görüşme sırasında Fenerbahçeli olduğunu öğrendiği minik Burak’a Fenerbahçe forması hediye etti.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve ekibi depremin ardından gittikleri Kahramanmaraş’ta çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bölgedeki yaraları sarmak için enkaz kaldırma çalışmalarından konteyner kent kurulum aşamalarına, temizlikten ilaçlamaya, sahipsiz canların beslenmesinden yiyecek içecek desteğine kadar tüm çalışmaları bizzat takip eden Başkan Zorluoğlu, Trabzon’da yürütülen faaliyetleri de yakından takip ediyor. Depremin ardından çeşitli şehirlerden Trabzon’a gelen depremzedelerin yalnızlık hissetmemesi için ekiplerini seferber eden Başkan Zorluoğlu, özellikle çocukların bir dediğinin iki edilmemesi yönünde talimat veriyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hatay’da meydana gelen depremde akülü aracı enkaz altında kalan ve bir süredir ailesiyle Trabzon’da konaklayan minik Burak’a yeni akülü aracını ulaştırdı.
 
ALLAH SİZLERDEN VE TRABZON HALKINDAN RAZI OLSUN

Başkan Zorluoğlu, Kahramanmaraş merkezdeki incelemelerini tamamlayıp Elbistan’a giderken Burak’la ve annesiyle görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Önce eşi ve 3 çocuğuyla Trabzon’a gelen Serap Aldırmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Zorluoğlu, daha sonra Trabzon’da bir eksiklerinin olup olmadığını sordu. Trabzon’da çok rahat olduklarını belirten Serap Aldırmaz, “Allah sizlerden ve Trabzon halkından razı olsun. Trabzon halkı çok iyi. Tek eksiğimiz Burak’ın arabasıydı o da sayenizde tamamlandı. Allah bin kere razı olsun” dedi.  
 
FENERBAHÇE FORMASI HEDİYE ETTİ

Daha sonra minik Burak’la görüşen Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’u sevdin mi” sorusuna ‘evet’ cevabı aldı. “Hangi takımı tutuyorsun” sorusuna aldığı Fenerbahçe cevabı karşısında önce tebessüm eden Başkan Zorluoğlu, ardından da Burak’a Fenerbahçe forması sözü verdi. Otelde bulunan Daire Başkanına talimat veren Başkan Zorluoğlu’nun, “Hep Trabzonspor forması veriyorduk ama artık Burak’a özel Fenerbahçe forması vermek de varmış nasipte” ifadeleri, bu zor günlerde bir nebze de olsa yüzleri güldürdü. Ekipler, görüşmenin üzerinden 2 saat geçmeden Burak’a formasını ulaştırdı.

ec9e3099-119c-417f-9e4f-2bb038adea0ea8c026a7-e0bc-4620-b13b-f47f54bcb9f526bf37b8-d81c-40f3-b8bf-a589ad156ddc