Nejat İşler, Tamirhane filminde birlikte rol aldığı Merve Dizdar için övgü dolu sözler sarf etti. İşte, ünlü oyuncunun o yorumu...

NEJAT İŞLER, MERVE DİZDAR’I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Sıra dışı karakteri ve kariyerine sığdırdığı onlarca başarılı yapım ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Nejat İşler, yeni filmiyle ilgili konuştu. Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Bülent Şakrak ve Merve Dizdar gibi güçlü isimlerle birlikte Tamirhane filminde rol alan İşler'den, rol arkadaşı Merve Dizdar'a övgüler geldi.

Ünlü oyuncu Tamirhane filminde bu sefer iyi bir karakteri canlandırıyor. İyi yürekli bir araba tamircisini canlandıran İşler, ehliyetinin olmadığını araba sürerken dalıp gideceğini söyleyerek herkesi şaşırttı.

Yakında vizyona girecek olan Tamirhane filminde Yılmaz karakteri (Nejat İşler), Aynur'a (Merve Dizdar) aşık. Partneri Merve Dizdar'ın oyunculuğunu öven Nejat İşler, güzel oyuncu için şunları söyledi:

"Merve ile çalışmak harika. Ona yetişmek çok zor, enerjisi çok yüksek. Yerinde duramıyor. Çok iyi bir oyuncu. Masumlar Apartmanı’nı Ezgi Mola ve Merve için izliyordum.”

Bugüne dek çalışmadığı pek kimsenin kalmadığını, hayalindeki birkaç kişiyle de ileride çalışmak istediğini söyledi İşler. Zeki Demirkubuz ise çalışmak istediği yönetmenlerden biri.

Editör: Didem Bektaş