Dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın kanser hastalığı ile mücadele eden Dilek Özçelik ile olan görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaşarak mevcut iktidara karşı tepki gösterilmesine zemin hazırlayacak paylaşım yapan Nevzat Aydın’ın kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Dilek Özçelik üzerinden algı kampanyasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Nevzat Aydın’ın paylaşımının ardından Erdoğan Bayraktar’ın kanser ile mücadele ettiği dönemde Dilek Özçelik’in tedavi masraflarını karşıladığı fakat bu yardımın duyulmasını istemediği aile yakınları tarafından ifade edildi.

Nevzat Aydın’ın vefat eden Dilek Özçelik üzerinden gerçeği yansıtmayan şekilde siyaset yapmasına sert tepki gösterilirken, tek gerçeğin dönemin bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Özçelik’in hayata tutunabilmesi için bütün imkanları seferber ettiği bilgisine ulaşıldı.

Nevzat Aydın, doğruyu öğrenmeden yaptığı paylaşım büyük tepki toplarken Trabzonspor’un eski yöneticisinin bu paylaşımı sildiği görüldü.

53fefd04-7d92-4fac-b819-42ac0930cccc

KAZIM ŞENGÖŞGEL’İN PAYLAŞIMI TEKRAR GÜNDEME GELDİ

Yaşanan sürecin ardından sosyal medya hesabı üzerinden,” Niyetiniz iyiyken kötü görünmek, yanlış anlaşılmak, hiç anlaşılmamaktan daha yaralayıcı. Dilek kardeşimize Allah'dan rahmet,ailesine sabırlar dilerim. O dönem Erdoğan Bayraktar kendisiyle bizzat ilgilenmiştir. Böyle hassas bir durumun yanlış anlaşılması herkesi üzmüştür.” Şeklinde paylaşım yaparak Dilek Özçelik’in kendi sesinden görüntüleri 2018 yılında yayınlamıştı. Fakat Erdoğan Bayraktar yapılan yardımın yayılmasını istememesi nedeniyle o dönemde gündemde yer almamıştı.
 

Editör: Haber TS