G.Saray’ın, geçtiğimiz sezondan beri Trabzon’dan oyuncuları kadrosuna katmasıyla başlayan ve Burak Yılmaz transferiyle doruk noktaya oluşan ‘Fırtına-Aslan’ geriliminde, Başkan Sadri Şener’in ardından asbaşkan Nevzat Şakar da Burak ve G.Saray’ı hedef alan açıklamalar yaptı. Şakar, “Biliyorsunuz Burak Yılmaz, mukavelesindeki şartlardan dolayı istediği kulübe gidebilirdi ama o bize Türkiye’de oynamayacağını, oynasa da sadece Trabzonspor’da oynayacağının sözünü vermişti. Avrupa’ya gideceğini söylemişti. Demek ki Burak Yılmaz’ın sözü bu kadarmış. Galatasaray’a gelince; zaten bunu hep yapıyor. Çok güvenilir bir camia olmadığını zaten eskiden beri biliyorduk. Hiç hoş olmadı, yakışmadı” dedi.

‘MENAJERLERİN ROLÜ BÜYÜK'

Asbaşkan Şakar, Burak Yılmaz’ın sözleşmesine neden ‘5 milyon getirene gider’ maddesi konuldu şeklindeki soruya da, “Mukaveleyi imzalamıyordu. Biz de bedavadan göndermektense en azından bu şekilde bir mukavele yapmak zorunda kaldık” dedi. Şakar ayrıca, menajerlerin Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a gitmesinde büyük rol oynadığını ve müthiş senaryolar yazdıklarını da belirterek, “Hem yazdılar, hem de oynadılar. Kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

ORTAM ÇOK GÜZEL

Fırtına’nın kamp çalışmalarını da değerlendiren Nevzat Şakar, “Futbolcularımız gayet iyi çalıştılar. Ortam çok güzeldi. İki hazırlık maçı yaptık. İkisi de hocamızın oyuncularımızı görmesi açısından faydalı oldu. Gayet memnunuz” dedi. Transferler ilgili de konuşan Şakar, “Şu anda hocanın bir talebi yok ama çalışmalarımız var. Kampın sonunu görmemiz lazım. Sonra da hocamızın talebi olursa narekete geçeriz” diye konuştu.

HABERTÜRK

Editör: TE Bilişim