Sosyal medya hesabından görüşlerini paylaşan Kafkas kesinlikle böyle bir durumun söz konusu olamayacağını vurguladı.

Zeyyat Kafkas'ın açıklaması şöyle:

"Çok Kıymetli Hemşehrilerim, Dostlarım,

Bugün haber sitelerinin birinde şahsımla ilgili çıkan asılsız bir haber üzerine bir çok telefon aldığım için bu bilgilendirmeyi yapma gereği duyuyorum.

Trabzon Kültür Turizm İl Müdürlüğü koltuğuna atanabileceğimi belirten arkadaşın ve kamuoyunun bilmesini isterim ki;

Ben partim Ak Parti'den 25. ve 26.dönemlerde Milletvekili Aday Adayı oldum. Çünkü "Yeni Türkiye" olgusu ışığında ülkeme ve doğduğum, yaşadığım şehrime siyasetçi olarak hizmet etmek istedim. Sonrasında da aday olmadığım halde aday arkadaşlarım ve teşkilatımızla iki seçim döneminde de elimden geldiğince katkı vererek çalışmalara katıldım. Şükürler olsun ki nasip oldu ülkemiz için güzel bir tablo ile 2 Kasım sabahına uyandık.

Ben Zeyyat Kafkas olarak STK görevlerim , diplomat ve işadamı kimliğimle ülkeme ve Trabzon'a hizmet etmeye devam edeceğim. Ayrıca görev verildiği sürece de partimin bir neferi olarak çalışmalara katılacağım.

Hiç bir makamı küçümsemem ve hepsinin kutsallığına inanırım. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nü Sn.Kansız gibi başarıyla yürütebilecek onlarca bürokratımız vardır ve hepsi bu göreve laiktir.Sadece benim hizmet kulvarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Saygı ve Sevgilerimle,''

Editör: TE Bilişim