Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yapmak istediğini her fırsatta dile getiren Arda Turan’ın 1. Lig ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladı. Eyüpspor As Başkanı Fatih Kulaksız Türkiye gazetesine yaptığı açıklama ile anlaşmayı doğruladı.

Galatasaray’da ve yurt dışında forma giydiği birçok takımda başarılı olan eski milli futbolcu Arda Turan’ın teknik direktörlük görevi için Spor Toto 1.Lig ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Teknik direktörlük tecrübesini Eyüpspor ile yaşayacak olan Arda Turan’ın genç çalıştırıcının 16 Nisan Pazar günü Göztepe ile oynayacak maçta İstanbul ekibinin başında yer alacağı öğrenildi.

SÜPER LİG YARIŞINDA…
Eyüpspor 26 hafta zirvede kalmayı başarsa da son haftalarda düşüşe engel olamamıştı. Süper Lig'e çıkma mücadelesini sürdüren İstanbul ekibi, ligde 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı ve 3. sırada bulunuyor.

Arda Turan, daha önce birlikte top koşturduğu eski takım arkadaşları Ömer Bayram, Ryan Babel, Umut Bulut, Cenk Ahmet Alkılıç, Alparslan Öztürk gibi isimlerin teknik direktörü olacak.

Öte yandan Arda Turan'ın ekibinde Atila Gerin ile birlikte Kerem Yavaş, Umut Eskiköy ve Murat Üner yer alacak.

Eyüpspor As Başkanı Fatih Kulaksız, Türkiye gazetesi sitesine yaptığı açıklamada Arda Turan ile anlaştıklarını doğruladı.

Editör: Haber TS