Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır'a Övgüler Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır'a Övgüler

Trabzonspor, Süper Lig'deki Başakşehir zaferiyle 3. sırayı kesinleştirerek ilk finalini başarıyla geçti; şimdi tüm dikkatler Türkiye Kupası'na çevrildi.

Bordo-mavililer, İstanbul'da 6 gün içinde iki önemli maçtan ilki olan Başakşehir mücadelesinden Paul Onuachu'nun attığı golle 1-0 galip ayrıldı ve ligdeki üçüncülüğünü garantiledi. Bu galibiyetle birlikte, ligin son haftasında alınacak bir mağlubiyet dahi Başakşehir ile aralarındaki karşılaşma sıralamayı değiştirmeyecek.

Abdullah Avcı'nın önderliğinde motivasyon dolu bir dönem geçiren Trabzonspor, artık gözünü perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş ile oynanacak Türkiye Kupası finaline dikti. Deneyimli teknik adam, “Önümüzde iki final var, ikisini de kazanmalıyız” sözleriyle takımını hedefe kilitledi.

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda tarihinde oynadığı 5 finalin tamamını kazanma başarısını gösterdi. Bu arenada 3 Süper Kupa ve 2 Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 5 kupa kaldıran Karadeniz ekibi, perşembe günü 10. Türkiye Kupası zaferi için Beşiktaş'ı mağlup etmeyi hedefliyor. Bu önemli maç, Trabzonspor için sezonu kupayla taçlandırma fırsatı sunuyor.

Editör: Haber TS