OnePlus 11 Concept akıllı telefonun ilk görüntüleri paylaşıldı. İşte, Çin menşeili akıllı telefon üreticisinin yeni modeli...

OnePlus, 27 Şubat'ta başlayacak olan Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) OnePlus Concept modelini duyurmaya hazırlanıyor. Cihazın yeni görselleri de geldi.

OnePlus 11 Concept, LED ışık şeritleri olması beklenen buzlu mavi boru hatlarıyla geliyor. Bu tasarım, Nothing Phone'un Glyph arayüzüne benziyor. Teaser, OnePlus 11 Concept'in ağırlığı artırmadan daha fazla dayanıklılık için karbon fiber bir dış yüzeye sahip olacağını onayladı.

En son geliştirmede, sızan görüntü, dairesel kamera adasını çevreleyen ve akıllı telefonun arka panelinden geçen LED ışık şeritlerini gösteriyor. Desen, bir parmak izi izlenimine benziyor. OnePlus logosu, cihazın sağ alt tarafında bulunur. Konseptin kamera modülü de normal OnePlus 11'e kıyasla biraz farklı ve çıkıntılı görünüyor.

OnePlus 11 Concept, markanın üç yıl önce 2020'de CES'te sergilediği OnePlus Concept One'ı takip edecek. İkincisi, otomobil üreticisi Mclaren ile ortaklaşa geliştirildi. Turuncu vurgulara sahip deri dokulu bir arka panele ve ortasında dikey olarak uzanan bir Siyah şerite sahipti. Arka panelin üst kısmında, ortadaki Siyah şerit, dikey olarak istiflenmiş üç kamera merceğini barındırıyordu.

OnePlus 11 Concept'in çığır açan veya yenilikçi özellikler içerip içermeyeceğini bekleyip görmemiz gerekecek.