OnePlus'ın yeni akıllı telefonunun teaser videosu paylaşıldı. İşte, OnePlus 11 tasarımı ve öne çıkan tüm özellikleri...

OnePlus, Weibo'da paylaşılan bir video aracılığıyla OnePlus 11'in yakında piyasaya sürüleceğini onayladı. OnePlus 11 modelinin 2023'ün başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şirketin tanıtım videosunda OnePlus 11'in yeni kamera modülü tasarımı gösteriliyor.

Ortada Hasselblad logosu bulunan dairesel kamera modülü görülebilir. Ek olarak, cihazın arkasında LED flaş modülü bulunan üçlü kamera düzenlemesi onaylandı. Teaser, OnePlus 11'i siyah renk seçeneğiyle sunuyor. Şimdi OnePlus 11 hakkında bilinen tüm detaylara bir göz atalım.

OnePlus 11 Özellikleri

Şimdiye kadar, OnePlus 11'i çevreleyen söylentiler, 2023'ün başlarında Çin'de piyasaya sürüleceğini belirtirken, küresel lansmanın 2023'ün ilk çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Görünüşe göre parlak siyah renkteki akıllı telefon, metal bir çerçeve ve cam sırta sahip. Cihazın siyah renk dışında yeşil renk seçeneğiyle de piyasaya çıkması bekleniyor.

Teknik özellikler kısmına geçersek, cihazın yeni Snapdragon 8 Gen 2 işlemci tarafından desteklendiği doğrulandı. İşlemci, muhtemelen 16 GB'a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 4.0 depolama ile eşleştirilecek. Cihazın ekranının QHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızı desteğine sahip 6.7 inçlik kavisli AMOLED panele sahip olacağı söyleniyor.

Raporlara göre akıllı telefonun üçlü kamera sisteminde 50MP Sony IMX890 sensörü, 48MP ultra geniş açılı lens ve 32MP telefoto sensörü yer alıyor. Delgeç tasarımının içinde özçekimler için 32 MP ön kamera yer alacak.

Ek olarak, 5000mAh bataryaya sahip olacak ve 100W hızlı şarja izin verecek. OxygenOS 13, telefona önceden yüklenmiş olarak gelecek ve Android 13'ün üzerinde çalışacak. Gerçek lansman tarihinin çok kısa bir süre içinde açıklanması bekleniyor.

İşte, OnePlus 11 teaser’ı!