OPPO Find X6 serisi kamera detayları resmi lansmandan önce sızdırıldı. İşte cihazın kamerası!

OPPO'nun 2023 yılında Android akıllı telefon serisi için en yeni amiral gemileri olarak Find X6 ve X6 Pro'yu piyasaya sürmesi bekleniyor. Yakın tarihli bir sızıntı, yaklaşmakta olan serinin Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılacağını ortaya koydu. Şimdi de popüler bir haber kaynağı, Find X6 serisinin kamera yapılandırması hakkında bazı bilgiler paylaştı. Detaylar burada.

OPPO FIND X6 KAMERA DETAYLARI

Ünlü haber kaynağı Digital Chat Station, OPPO Find X6 serisinin kamera özelliklerini ortaya çıkarmak için Weibo sitesine başvurdu. Buna göre; OPPO Find X6 akıllı telefon, 50 megapiksel ana kamera içeren üçlü arka kamera kurulumu ile donatılacak. Birincil kameraya 50 megapiksel ultra geniş lens ve 32 megapiksel telefoto birimi eşlik edecek.

Serideki bir diğer cihazda 50 megapiksel ana sensör, 50 megapiksel telefoto lens ve 50 megapiksel ultra geniş kamera bulunacak. Bu bilgiler doğruysa, her iki cihazın kamera özellikleri oldukça umut verici görünüyor ve etkileyici kamera performansı sunmalarını bekleyebiliriz.

Haber kaynağı ayrıca yaklaşmakta olan OnePlus 11'in kamera detaylarını da açıkladı. Akıllı telefonun, 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş ünite ve 32 megapiksel telefoto lens içeren üçlü arka kameralara sahip olduğu iddia ediliyor.

Yakın tarihli bir sızıntıya göre Find X6, 1.5K ekran çözünürlüğünü desteklerken Find X6 Pro'nun paneli 2K çözünürlük sunacak. Ek olarak, her iki akıllı telefon da Qualcomm'un yakında çıkacak Snapdragon 8+ Gen2 işlemcisinden güç alacak. Bununla birlikte, normal Find X6'nın Snapdragon 8+ Gen1 ile donatılma olasılığı var.

OPPO Find X6 serisi muhtemelen gelecek yıl (2023) piyasaya sürülecek. Önümüzdeki günlerde akıllı telefonlar hakkında daha fazla detay gelecektir. Sizi bilgilendireceğiz.