Oppo Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro modellerinin resmi görselleri paylaşıldı. Peki, Oppo Reno 9 özellikleri ve tasarımı nasıl olacak?

OPPO RENO 9 SERİSİ İŞTE BÖYLE GÖRÜNECEK!

Oppo Reno 9 serisi açılış sayfası artık Oppo Çin'in web sitesinde mevcut. Yeni Reno modellerinin Çin'de 24 Kasım'da tanıtılması bekleniyor.

Üç cihazın da görselleri paylaşıldı. Peki, Reno 9 serisinin tasarımı nasıl olacak? Oppo Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+ aynı ön tasarıma sahip olarak görülebilir. Her üç cihazın da ekranlarında kavisli kenarlar, merkezi olarak hizalanmış bir delik ve ekran altı parmak izi tarayıcı bulunuyor.

Reno 9 ve 9 Pro'nun kamera modülleri, arka kısmın geri kalanıyla aynı hizada oturuyor. Her iki telefonda da çift kamera ünitesi var. Reno 9 Pro+ ise üçlü kamera ünitesini barındıran çıkıntılı bir kamera modülüne sahip. “Powered by MariSilicon” metni, her iki Pro modelin kamera ünitesinde görülebilir.

Reno 9 ve 9 Pro'nun üst kenarında bir mikrofon ve bir IR blaster için olabilecek iki delik vardır. Reno 9 Pro+'nın üst tarafında bulunan ekstra delik, hoparlör için olabilir. Oppo Reno 9 serisinin alt kenarında bir SIM yuvası, bir mikrofon, bir USB-C bağlantı noktası ve bir hoparlör ızgarası bulunur. Reno 9 serisinin sol sırtında ses açma / azaltma düğmeleri ve sağ tarafında bir güç düğmesi bulunur.

Oppo Reno 9 ve Oppo Reno 9 Pro, siyah, altın ve degrade altın gibi aynı renklerde gelecek. Oppo 9 Pro Plus siyah, yeşil ve altın renklerinde gelecek.

Reno 9 modeli; 8 GB RAM + 256 GB depolama, 12 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 512 GB depolama gibi üç farklı şekilde sunulacak.

Reno 9 Pro ve Pro+ modelleri; 16 GB RAM + 256 GB depolama ve 16 GB RAM + 512 GB depolama seçeneklerine sahip olacak.

Editör: Didem Bektaş