BENİM DÜSTURUM ÖNCE HİZMET!

Sahaya indiği ilk andan bu yana yoğun ilgi ile karşılaşan AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Aydın, Ortahisar Muhtarlar Derneği ve İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek şehri ortak akılla yönetmek için göreve talip olduğunu vurguladı. Başkan Adayı Aydın, Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ile birlikte de Postane işçilerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

EL ELE VEREREK ÇALIŞACAĞIZ

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdağ ve mahalle muhtarlarının yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Adayı Aydın, “Mahallelerimizin de, muhtarlarımızın da sorunlarını biliyoruz. Ortahisar Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç başkanımızın muhtarlarla güzel çalışmaları oldu, bundan sonraki süreçte de seçimi kazandığımızda Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek hizmet edeceğiz, yaşanabilecek tüm sıkıntıları çözeceğiz.” dedi.

VEFALI İŞLERE İMZA ATIYORSUNUZ

Başkan Adayı Aydın, “Güçlü bir şekilde, Büyükşehir ve Ortahisar olarak sandıktan çıktığımızda Ankara’da bakanlıklar nezdinde yatırımlara kapı açacak çalışmalarımızı daha rahat sürdürürüz. Bu gücü halkımızın desteği ile alacağımıza inanıyorum.  Muhtarlarımız olarak mahallelerinizde güzel ve vefalı işlere imza atıyorsunuz, bu anlamda da hepinize teşekkür ediyorum, desteğinizi istiyorum.” açıklamasında bulundu. 

GÜÇLÜ ŞEKİLDE SANDIKTAN ÇIKMALIYIZ

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nde meslektaşları ile bir araya gelen Başkan Adayı Aydın, “Yerel yönetimlerde başkanların daha çok teknik elemanlardan oluşması gerektiğini, oluşmuyorsa da yardımcıların teknik isimlerden oluşması gerektiğini savunanlardanım. Allah izin verdi biz aday olduk, bu adaylığımızı da en güçlü sesle, en güçlü oyla birlikte sandığa yansıtmalıyız. Benim düsturumda siyaset ikinci planda gelir, birinci plan hizmettir. Daha önce bulunduğum görevlerde de hep bunu söyledim.” dedi.

YAPI STOKUNU GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ

Sözleşme Sorusuna Onuachu'nun Yanıtı Sözleşme Sorusuna Onuachu'nun Yanıtı

Başkan Adayı Aydın şöyle devam etti: “Şehrin güneye taşınması için karayolları ağına aldığımız arterlerimiz var buraların tamamlanması lazım. Yapı maliyetinin düşmesi için de arsa stokunun artması gerekli. Şehirde yapı stokunu gözden geçirmeliyiz, deprem gerçeğini de göz önünde tutmalıyız. Bunlar için çalışacağız. Trabzon’u iliklerinde yaşayan birisi olarak göreve talibim. Ortak akılla birlikte şehrimize ve ilçemize güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Ortak akla önem verirsek başarı zaten gelecektir.”

0Dcb103C 944F 4Cb5 B5E5 250E04141Df2

Editör: Haber TS