Final yapan Baba ve Duy Beni dizilerinin yıldızları Özge Yağız ile Caner Topçu Başka Türlü Aşk filminde bir araya geldi.

Dün final yapan Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız ile kısa süre önce final yapan Duy Beni'nin Kanat'ı Caner Topçu, yeni bir sinema filmi için bir araya geldi. İki ünlü oyuncunun hayranları, onları başrolde görmenin heyecanını yaşarken, sosyal medyada konuyla ilgili binlerce tweet atıldı.

Başka Türlü Aşk filmi başrol oyuncuları belli oldu. Ocak ayında çekimler başlıyor. Peki, film ne zaman, nerede vizyona görecek? Sinemalarda mı, dijitalde mi yayınlanacak? Başka Türlü Aşk oyuncuları ve konusu...

Gazeteci Birsen Altuntaş, 2023'ün ilk sürpriz projesini ortaya çıkardı. Gain'den ayrılıp kendi yapım şirketini kuran Tolga Afşin Kaya'nın çekeceği Başka Türlü Aşk filminde Özge Yağız ve Caner Topçu başrol oldu.

Mehmet İlker Altınay ve Ümit Anaç'ın senaristliğini yaptığı filmi Hande Türkel yönetecek. Dilek ve Cemil karakterlerinin Fenerbahçe aşkıyla başlayan ilişkisi etkileyici bir dille aktarılacak. Şimdilik filmin detayları bu bilgilerle sınırlı.

Editör: Didem Bektaş