Pazaryeri entegrasyonu, modern e-ticaret platformaları veya çeşitli pazaryerleri ile satıcıların ürünlerini, hizmetlerini veya listelerini yönetmelerini,  bu platformlarda satmalarını kolaylaştırmayı ve başarılı olmalarını sağlayacak vazgeçilmez bir rol oynayan bir iş sürecidir. Bu süreç, çeşitli e-ticaret platformları ve pazar yerleri ile işletmelerin etkili bir şekilde iletişim kurmasına, ürünlerini tanıtmasına ve satmasına olanak tanır. Pazaryeri entegrasyonu, işletmelere çevrimiçi alışveriş yapan geniş bir müşteri kitlesiyle bağlantı kurma ve satışlarını artırma fırsatı sunar.

Günümüzde, Amazon, eBay, Walmart, Etsy, Ozon gibi büyük pazaryerleri ve WooCommerce, Opencart, gibi websitesi ya da paraşüt, kolaysoft, kolaybi, muhasebe platformları gibi çeşitli platformlar ve pazar yerleri bulunmaktadır. Her biri kendi alıcı kitlesi, politika ve gereksinimlere sahiptir. İşletmeler için pazaryeri entegrasyonu, bu farklı platformlarda etkili bir şekilde faaliyet göstermeyi ve büyümeyi hedeflemelerini sağlar. Sizler için tek bir platform üzerinden tüm e-ticaret süreçlerini hızlı,güvenli ve yapay zeka desteğiyle otomatize etmenizi sağlayacak çözüm ortağınız Jet Stok ile tanıştıralım.

Jet Stok Kimdir?

Jet Stok, 10 yılı aşkın tecrübesiyle alanında uzman sektör liderlerine hizmet veren Pomelo Soft’un bünyesinde hayata geçen bir pazaryeri entegrasyon ürünüdür. “Zamandan ve iş gücünden sağlayacağınız tasarrufun satışlarınıza olumlu yansıması” fikri ile oluşturulan Jet Stok; güvenli ve hızlı olmanın yanı sıra kolay kullanımı ile de e-ticaret arenasındaki vazgeçilmez çözüm ortağınızdır. Misyonu, yapay zeka destekli pazaryeri entegrasyon modüllerini e-ticarette aktif  ve yeni başlayacak müşterilerle buluşturarak hizmet verdiği alanlarda güvenli, kolay, hızlı, rekabetçi ve yenilikçi kimliğiyle  öncü olma konumuna gelmek. Vizyonu ise gün geçtikçe artan hizmet kalitesi ve tecrübesiyle müşteri memnuniyetini devam ettirerek ulusal ve uluslararası arenada e-ticaret sektöründe önde gelen firmalar arasında yer almak.

Jet Stok Ne İşe Yarar?

Tek bir tıkla firmanızın bütün iş yükünü ortadan kaldırarak satışlarınızı rahatlıkla yönetebilir, stok kontrolünüzü sağlayabilir, fatura işlemlerinizi takip edebilir, özel raporlama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Üstelik bütün bu işlemlerin tamamını tek bir panel üzerinden gerçekleştirmiş olursunuz.

Jet Stok, e-ticaretin karmaşık yapısında entegrasyonlarıyla rakiplerinizden bir adım önde olmanızı kolaylaştırır.

Jet Stok Kimlere Hitap Eder?

https://www.jetstok.com/Amazon, Trendyol, Hepsiburada,N11,Çiçek Sepeti, Pazarama, PTT AVM, Ozon gibi Pazar yerlerinde e-Ticaret üzerinden satış yapan satıcılara hitap eden bir entegrasyon ürünüdür.

Jet Stok Entegrasyonları Nelerdir?

Pazar yeri Entegrasyonları: Trendyol,Hepsiburada,N11,Çiçek Sepeti ve daha bir çok pazar yerini entegre edebilmektedir. Ürünlerinizi pazaryerlerinde tek tıkla satışa açabilir, ürün güncelleme, stok takibi, sipariş takibi süreçlerinizi tek ekranda saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz.

Muhasebe Entegrasyonları: E-Fatura ve E-Arşiv faturalarınızı bir tuşla kesip müşterilerinize gönderebilirsiniz. Böylece her pazaryeri siparişi için ayrı ayrı uğraşmamış ve zamandan tasarruf sağlamış olursunuz. Entegre edilen muhasebe programları ise; Paraşüt,Kolaybi,Kolaysoft,Bizim Hesap,Sovos.

Web Sitesi Entegrasyonları: Opencard ve Xml Entegrasyonlarını gerçekleştirebilir, böylece satışa sunduğunuz tüm ürünlerinizin stoklarını ve fiyatlarını Jet Stok sisteminde derlenecek ve bu işlem sonrasında fiyatlarınız ve stoklarınız güncel kalacak. Çünkü bütün işlemlerinizi sadece Jet Stok panelinden ilerletebileceksiniz.

Jet Stok’un Özellikleri Nelerdir?

·        Dövizle Fiyat İşlemleri: Kur değişikliklerinde dövizle fiyatlarını girdiğiniz ürünlerinizin otomatik güncellenmesi sağlar

·        Mağaza Sipariş Takibi: Mağazanızdan yaptığınız satışları Jet Stok üzerinden takip edebilirsiniz. Mağazanızdan yaptığınız satışları tek panel üzerinden yönetme olanağı ile daha güvenli ve kolay anlayabilmenizi sağlar.

·        Gelişmiş Raporlama: Çok satan ürünlerinizi, sipariş ve ciro sayılarınızı, komisyon tutarlarınızı ve kar ve zarar etme oranlarınızın gösterildiği geniş raporlama özelliğimiz sayesinden kontrol hep elinizde olsun.  Böylece pazar alanında rekabette bir adım önde olun.

·        XML Entegrasyonu: Jet Stok, XML’i en iyi okuyan firmalar arasında yer almaktadır. Web siteniz veya tedarikçinizin Xml'inizi Jet Stok'a bağlayıp otomatik güncelleme işlemini başlatabilirsiniz. XML linkiniz ile ürünleri pazaryerine aktarma işlemleriniz dakikalar için de gerçekleşmektedir.

·        Toplu Ürün Aktarımı: Jet Stok sayesinde ürünlerinizi belirli kriterleri girerek pazaryerlerinize ürünlerinizi toplu bir şekilde aktarılması gerçekleştirilir. Aynı zamanda toplu olarak fiyat güncellemelerini de gerçekleştirebilirsiniz.

·        Faturalandırma: Jet Stok Özellikle otomatik faturalandırma sistemleri, manuel işlemlerin yerine geçerek daha hızlı ve verimli bir şekilde faturalandırma işlemlerini gerçekleştirebilmenize yardımcı olur .E-Fatura ve E-Arşiv faturalarınızı bir tuşla kesip müşterilerinize gönderebilirsiniz. Böylece her pazaryeri siparişi için ayrı ayrı uğraşmamış ve zamandan tasarruf sağlamış olursunuz.

·        Akıllı Stok Dağıtımı: Jet Stok' ta bulunan Akıllı stok dağıtımı özelliği stoklarınızın optimum bir şekilde yönetilmesini ve verimli bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Ayrıca, lojistik ve nakliye maliyetlerini azaltırken müşteri memnuniyetini arttırır.

·        Sipariş Yönetimi: Tüm pazaryerlerindeki siparişlerinizi Jet Stok'tan takip edin. Böylece siparişlerinizde kolayca kontrol sağlayabilirsiniz.

·        Excel Ürün Aktarımı: Jet Stok excel şablonuna göre ürünlerinizi Jet Stok paneline bağlayarak ürünlerinizin yönetimini kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Jet Stok Entegrasyonu’nun Avantajları Nelerdir?

·        Jet Stok’a yüklenen bütün ürünler belirlenen  kriterlere uygun biçimde pazaryerine aktarılır ve dakikalar içinde güncellenir.

Afro Dalgası Kime Yakışır? Afro Dalgası Kime Yakışır?

·        Ana ürün kriterleri oluşturulduktan sonra varyantlara da otomatik bir şekilde uygulanır.

·        Müşterilere ait bilgiler jet stok sisteminde listelenir. Stok durumu da satış gerçekleştiğinde tüm mağazalarda güncellenir.

·        Müşterilerin siparişleri anında otomatik olarak onaylanır ve zamandan kâr etmiş olunur.

·        Kargo kampanyalarına dair tüm kargo kodları da hızlıca Jet Stok sistemine düşer.

·        Müşterilerin yöneltmiş oldukları tüm sorular anında Jet Stok ekranına gelir ve Jet Stok’un panelinden kolay ve hızlı şekilde cevaplanır.