Geçtiğimiz gün bir konserde ilk kez el ele görüntülenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü çiftin ilişkisi hakkında flaş bir gelişme yaşanıyor. İşte detaylar!

PINAR DENİZ VE KAAN YILDIRIM CEPHESİNDE SON DURUM

Son dönemin iki popüler oyuncusu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım arasında başlayan aşk, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çiçeği burnunda çift ilk kez el ele görüntülendikleri konser çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlamış ve mutlu olduklarını açıklamışlardı. İkiliden ilk romantik pozlar da dün geldi. Sosyal medyada beğeni ve yorum yağan bu paylaşımlarda, Deniz ile Yıldırım'ın baş başa tatile çıktığı görülmüştü.

Ünlü çiftin cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Yeni aşıkların deniz kenarından yaptıkları romantik paylaşımlar çok beğenildi. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım bu karelerin altına "Çok kalp" notunu düştü. Magazin kulislerinde dolaşan bir son dakika haberine göre, taze aşıklar flaş bir karar alarak aynı evde yaşamaya başladı. İki ünlü oyuncu evlerini birleştirme kararı aldı. Buna göre ya Beykoz'da ya da Göktürk'te bir villada yaşayacakları öğrenildi.

İddiaya göre, Kaan Yıldırım'ın yakın arkadaşı ve Pınar Deniz'in Avcı dizisindeki partneri Uraz Kaygılaroğlu, iki ünlü ismi tanıştırmış. Aşkları da böyle başlamış.