Pınar Deniz, güzelliği, zarafeti ve şık kombinleriyle katıldığı Paris Moda Haftası’na adeta damga vurdu. İşte güzel oyuncunun Fransa tarzı!

PINAR DENİZ’İN PARİS TARZI BEĞENİ TOPLADI

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da Ceylin Erguvan Kaya karakteriyle gönüllere taht kurdu. Başarılı ve güzel oyuncu Pınar Deniz, Türkiye'deki ününden sonra şimdi de yurt dışındaki hayranlarının yakın markajında.

Paris Moda Haftası konuklarından olan Deniz'in Fransa sokaklarındaki giyim tarzı, hayranları tarafından çok beğenildi. Disney Plus için çekilen Avcı dizisinde de rol alan güzel oyuncu, şimdilerde Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde yer alıyor.

Güzelliği kadar giyim tarzıyla da adından söz ettiren Pınar Deniz, Paris Moda Haftası'nda giydiği kıyafetlerle sosyal medyayı salladı.

Geçtiğimiz günlerde dizi çekimlerine kısa bir ara veren oyuncu, Paris Moda Haftası’na katıldı. Dünyaca ünlü moda etkinliğinde giydiği parlak pembe elbisesi ve zarif görünümüyle beğeni topladı ünlü oyuncu.

Güzel oyuncu pembe payetli dar kesim elbisesi, siyah stilettoları, siyah ceketi ve göz dolduran makyajı ile kendine hayran bıraktırdı. Pınar Deniz Instagram paylaşımlarına yenilerini de ekleyerek, bu kez daha spor bir kombinini gözler önüne serdi. Göbeği açık etekli, gömlekli takımı, çizmeleri ve rujuyla yine beğeni rekoru kırdı.

Editör: Didem Bektaş