Keyifli vakit geçirmek amacıyla geliştirilmiş olan playstation 4 oyun konsolları içerisinde birçok oyunun oynanmasını sağlar. 2013 yılında üretilmiş olan playstation 4 video oyun konsolu Sony markasının ürün yelpazesi içerisinde yer alır. Farklı özelliklere sahip olarak geliştirilmiş oyun konsollar arasında bulunan playstation 4 işlemci özelliği, bellek yapısı, depolama alan kapasitesi ve desteklemiş olduğu görüntü özellikleri sayesinde üst düzey performans gösterme özelliğine sahiptir. PS 4 oyun konsolu içerisinde birçok oyun yer almış olduğu gibi video görüntüleme ve internet bağlantı özelliğinin bulunması sayesinde keyifli vakit geçirmek amacıyla tasarlanmıştır. 

Playstation 4 Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com'da Karşılaştır

Playstation 4 oyun konsolu içerisinde yer alan AMD 8 çekirdekli işlemci özelliği sayesinde oyun oynarken donma ve sapma gibi problemlerin oluşmasını engeller. GDDR5 bellek yapısı kullanılarak 8 GB kapasiteye sahiptir. PS 4 modelleri bellek yapısı ve işlemci özellikleri sayesinde oldukça hızlı işlemlerin yapılmasını sağlar. PS 4 oyun konsolu içerisinde bulunan DualShock 4 kontrol cihazının yer alması sayesinde dokunmatik ve hareket sensörleri ile oyun oynama deneyimini bir üst seviyeye çıkarmaya yardımcı olur. PS 4 en ucuz Cimri.com’da karşılaştırma yapılarak satış web sayfalarının belirli periyotlarda uygulamış olduğu indirim ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. 

Playstation 4 Nereden Alınır?

Blu-ray ve DVD oynatmayı destekleme özelliğine sahip olan playstation 4 fonksiyonel olarak kullanılabilir. Abonelik hizmetleri aracılığıyla birçok oyun indirilerek oynanabilir. İnternet bağlantısı sayesinde arkadaşlarınız ile birlikte karşılıklı oyun oynayarak daha keyifli vakit geçirilmesi sağlanmıştır. PS4 fiyatları içermiş olduğu teknoloji ve özelliğe bağlı olarak değişkenlik göstermiş olduğu gibi satıcı markaların uygulamış olduğu fiyat aralıkları farklıdır. VR başlığı destekleme özelliği sayesinde sanal gerçeklik oyunlarını üst seviyede oynamayı sağlar. Oyun konsolu kablosuz bağlantı özelliği bulunan kontrol kumandaları üzerinde oynanır. PS 4 fiyatları oyun oynama özelliği sunduğu gibi aynı zamanda video izleme, internet üzerinden film açma ve müzik dinleme gibi işlemlerin yapılmasını web tarayıcı özelliği sayesinde gerçekleştirir. PS4 çeşitleri ve özelliklerini Cimri.com web sayfası içerisinde detaylı olarak inceleyebilirsiniz. 

Editör: Aydan İnce