Bir süredir Poco F5'in lansmanını dört gözle bekliyorduk. Akıllı telefon hakkında çok sayıda söylenti çıktı ve bugün de işlemcisi belli oldu. Qualcomm, resmi olarak POCO F5'in altında kendi işlemcisinin yer aldığını açıkladı.

Poco F5'in Snapdragon 7 Plus Gen 2 işlemcisi tarafından desteklendiği ortaya çıktı. Yakında çıkacak olan Poco F5'in altındaki yonga setini zaten biliyoruz. Aslında, onunla ilgili neredeyse her şeyi biliyoruz. Çünkü cihaz, küresel pazarlar için yeniden markalanmış bir Redmi Note 12 Turbo'dan başka bir şey değil.

Bilinmeyen tek şey telefonun fiyatı ve bulunabilirliği. Belki de resmi lansmana yaklaşırken bu ayrıntılar bile sızdırılabilir.

Birincil özelliklerden bahsedecek olursak, Poco F5, 6.67 inç 12 bit 120 Hz OLED ekran, OIS destekli 64 MP birincil kamera, çift stereo hoparlör, yana monte parmak izi sensörü, Android 13 tabanlı MIUI 14, 5.000 mAh pil ve 67 W hızlı kablolu şarj içeriyor.

Hindistan'da, telefonun standart olarak 256 GB depolama ile geleceği onaylandı. Müşteriler, 8GB ve 12GB RAM çeşitleri arasında seçim yapabilecekler.

Bir sızıntıya göre cihaz siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Şu an için Redmi Note 12 Turbo Harry Potter Edition gibi özel bir sürüm olup olmayacağı bilinmiyor.

Editör: Didem Bektaş