Realme GT Neo 5 SE yakında piyasaya çıkıyor. Akıllı telefonun görselleri paylaşıldı. İşte, fiyatı ve özellikleri!

Realme GT Neo 5 SE'nin 4 Nisan'da Çin'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şirket, dün GT Neo 5 SE'nin Final Fantasy renk çeşidinin birkaç görüntüsünü yayınladı. İşte siyah renk modeline ilk bakış ve cihaza dair detaylar!

Realme GT Ne 5 SE'nin siyah modeli, dikdörtgen şekilli kamera modülü için sade bir çekiciliğe ve arka kısmın geri kalanı için dokulu bir görünüme sahip. Bir çift kamera halkası şeklinde düzenlenmiş üç kamera net bir şekilde görülebiliyor.

Cihazın sağ omurgasında bir açma/kapatma tuşu bulunurken, karşı tarafında bir ses düğmesi bulunur. Telefonun önü marka tarafından henüz ortaya çıkarılmamış olsa da, ortada bir delik bulunan düz bir OLED panele sahip olduğu söyleniyor.

Realme GT Neo 5 SE özellikleri

Realme GT Neo 5 SE'nin 1.5K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı üretecek 6.74 inç OLED ekrana sahip olacağı açıklandı. Realme UI 4.0 tabanlı Android 13 işletim sistemi ile birlikte gönderilecek.

Cihazın arka tarafında 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kamera olması muhtemel. Özçekimler için, cihaz 16 megapiksel ön kamera ile donatılabilir.

Snapdragon 7 Plus Gen 2 yonga seti cihaza güç sağlayacak. Cihazın en yüksek varyantı 16 GB LPDDR5x RAM ve 512 GB UFS 3.1 depolama sunabilir. Ekran altı parmak izi tarayıcıya ve 100W hızlı şarjlı 5.500mAh bataryaya sahip olacak.

Realme GT Neo 5 SE fiyatı ise 8.300 TL civarında olacak.

Editör: Didem Bektaş