Realme Narzo N53 özellikleri gelecek haftaki tanıtımdan önce ortaya çıktı. İşte, pil, şarj hızı, kamerası ve fiyat etiketiyle birlikte tüm özellikleri!

Realme, Narzo N53 akıllı telefonunu 18 Mayıs'ta Hindistan'da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gelecek haftaki lansman öncesinde, akıllı telefonun detayları sızdırıldı. En ince Realme akıllı telefon olduğu lanse edilen Realme Narzo N53 özellikleri şöyle:

Realme Narzo N53'ün bir USB-C bağlantı noktası üzerinden 33W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh pil birimi tarafından desteklendiği doğrulandı. Sadece 34 dakikada yüzde 50 şarj olduğu biliniyor. Aşırı sıcaklık korumasına sahip olan cihazda ikinci bir lens ve LED flaşla beraber 50 MP ana kamera yer alıyor.

Geçtiğimiz tanıtımlara göre Narzo N53, önceki nesil iPhone'ların Pro modellerine benzer bir tasarıma sahip olacak. Arka panelin Altın filament kaplamaya ve California Sunshine tasarımına sahip olduğu söyleniyor. Ses seviyesi düğmesi ve güç düğmeleri sağ tarafta bulunur ve ikincisi aynı zamanda bir parmak izi tarayıcı olarak ikiye katlanır. Ön tarafta, cihazın bir su damlası çentiğine sahip olduğu onaylandı. Realme Narzo N53, 7,49 mm inceliğinde olacak.

Realme N53'ün geri kalan temel özellikleri bilinmiyor. Sızıntılar, akıllı telefonun 4GB + 64GB ve 6GB + 128GB RAM ve depolama yapılandırmalarında geleceğini gösteriyor. 16 GB'a kadar dinamik sanal RAM içermesi bekleniyor. Cihazın altın ve siyah renkleri olacağı doğrulandı.